date na nazor ostatnych/aj ludii napr. na birdzi....aj ked je zlyy.Alebo poznate ten pocit?nekdo si z vas robi srandu,vy to zle pochopite a urazite sa,ale nakoniec vam to aj tak vrta v hlave-to co vam povedal- a chcete sa zmenit alebo zlepsit?? bo ja som
ja som presne ten clovek, ktory nieco zo srandy povie a kazdy to zoberie vazne, resp. poviem nieco vazne a kazdy si mysli, ze srandujem. cize uz som takto nevedomky urazil asi 3500 ludi
hej aj mna! lebo si myslis ze som slepa A inac tu si netreba brat velmi k srdcu vrcanie ludi ... niektorych mam v perifernej pamati hodinych ako profesnych nasieracov och ako by som sypala z rukava mena Ale nie ostanme pri tom, ze ja to tu beriem ako zabavu a moznost prezentovat sa, v snahe mat co najmenej konfliktov s inymi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to som sa len tak na teba vyhovorila
@14 vztahovacna?to co znamenat?
Vcerajsok=slaba chvilka
a vždy začneme frázou a mojo, a maš ma rad???.. a tuto to este nepoznaju
to uz kamos ked mu to povim hned ze no co chces .. juuj ja som proste vodcovsky typ a nikoho nepocuvam