Sila Lásky (2005, Sturm der Liebe) boly, resp.
sú tam 2 - 3 úplne krásne nemky (!!!)
1 z nich sa velice podobá'la na Alizée, vtedy..
"..Ale za povedený cast do ženských rolí, musím dát hvězdu, kdo by to byl řekl, že jsou Němky takové kočky. Pouze díky nim, jsem ochotný si toto pustit jako kulisu.."
1. Takyto BS si ja mam pamatat?
2. V ktorej z nich mal (asi) hlavny male character meno Fabian? Ked tu taka je, z tej som videl asi relativne najviac, lebo to starka mala na dovolenke v jednoizbovej chatke furt zapate.
V zozname mi chýbajú Cesty lásky. Pekné ženy, viacero holých ceckov (ale bohužiaľ len tzv. "zo strany" - v detstve to ale na vzrúšo stačilo), postavy točiace sa okolo prostitúcie a obchodu s bielym mäsom, homosexuality a dokonca aj HIV Žiadna iná telenovela toto neponúkla. Hlasoval by som za reprízu na TV Doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
sú tam 2 - 3 úplne krásne nemky (!!!)
1 z nich sa velice podobá'la na Alizée, vtedy..
"..Ale za povedený cast do ženských rolí, musím dát hvězdu, kdo by to byl řekl, že jsou Němky takové kočky. Pouze díky nim, jsem ochotný si toto pustit jako kulisu.."
2. V ktorej z nich mal (asi) hlavny male character meno Fabian? Ked tu taka je, z tej som videl asi relativne najviac, lebo to starka mala na dovolenke v jednoizbovej chatke furt zapate.