keby ste si mali naozaj vybrat zvolili by ste radsej super job ,ktorý je velmi dobre platený ale nemali by ste cas ani na rodinu ani na priatelov alebo radsej menej platenu priemernu pracu a omnoho viac voľna?
som na prachy, ale potrebujem mat vela volna, takže určite to druhé. Mám už odskúšané že dobre platená robota sa neoplatí ak berie všetok tvoj čas....ale ak je tá práca aj poslaním toho človeka (že to ozaj chce robiť, že ho to baví) v takom prípade by som volil možno aj tú prácu.
jednoznacne 1 moznost. prepracoval by som sa rychlo a mal sem tam dake stretnutie a vsetko by robili ludia podomnou to asi nikoho nenapdalo, ze? A ked by som siel do dochodku mal by som na uctoch miliony a tak by som ich minal. drahe luxusne hotely, dovolenky na miestach kde sa len tak hociaky smrtelnik nedostane. a to by som nemohol zazit keby som mal tu druhu moznost. jednoznacne super job malo casu ale tie prachy
kasko ... ja poznam ludi co su aj na vysokych postoch,ale aj ked nic nerobia sediet v praci proste musia a bere im to vela volnaa.a ked budu mat uz tie miliony na ucte..mozno im uz nebudu na nic-len moj nazor
@8 ano samozrejme ale .... pokial by som mal vlastnu firmu tak by som mohol byt aj doma. nikto by ma nenutil . je to tvoj nazor a ja ti ho neberem. mozno mu nebdu na nic a mozno ano. ale ma rodinu deti a im tie peniazze trebarz budu na nieco.
z druhej stranky som slobodny a pochybujem, ze sa nieco spravy. a moja rodina o tom potom. takze mne by to bolo na nieco i ked ja viem, ze vysoky post by som nemal ani keby som sa posral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
teda aspon ja som to myslela tak,ze dlhodobejsiee
kasko ... ja poznam ludi co su aj na vysokych postoch,ale aj ked nic nerobia sediet v praci proste musia a bere im to vela volnaa.a ked budu mat uz tie miliony na ucte..mozno im uz nebudu na nic-len moj nazor
z druhej stranky som slobodny a pochybujem, ze sa nieco spravy. a moja rodina o tom potom. takze mne by to bolo na nieco i ked ja viem, ze vysoky post by som nemal ani keby som sa posral