Človek sa uči od narodenia až po hrob. A tak by ma zaujímali nazory odborníkov na oralny sex. Ako to ma žena najradšej? Samozrejme že každa si to vie vychutnať inak. Ale zvedavy som na všetky nazory.
Jediné, čo by som ti poradil je rozprávať, rozprávať a rozprávať. Priateľku nemáš na to, aby si sa s ňou len držal za ručky, ale aj na to, aby ste sa rozprávali. Ona ti najlepšie povie, čo ju vzrušuje a čo nie. Nehanbite sa pri sexe komunikovať, je to to najlepšie, čo môžete urobiť. Pretože my ti môžeme povedať 100 spôsobov ako uspokojiť ženu, ale ani jeden nemusí byť pre tú tvoju ten pravý. Takže sa s ňou o tom porozprávaj a všetko sa dozvieš Nikto sa nenarodil a vedel čítať. Tak isto sa nikto nenarodil ako sexuálny majster a skúsenosti zbieraš celý život. Čo sa ale naučíš na vlasnej koži, to len tak skoro nezabudneš. Takže veľa šťastia a pevné nervy
ale sak nerob haluze z toho.. nehanbi sa spytat, ci jej to robi takto dobre.. maju rady, ked im pichnes jazyk hlbsie... ale vsetko je individualne... zlom vaz
niektore prispevky nemaju chybu..ak chces radu tak myslim ze pri tvojom veku si uz dostatocne skuseny. ...tak hlavne sa jej najprv spytaj ci ma rada oral..nie vsetkym babenkam to vyhovuje..a potom to sa neda radit..ty musis vidiet na nej co jej robi najlepsie,,ako uz bolo povedane najprv slova potom ciny a bude vsetko tak ako ma byt ty budes spokojny s vykonom a ona s tebou..heh..drzim palce..vsak to nie je az take tazke..len treba prist na to ako reaguje dotycna...
No podla mna je to rozhodne intimnejsia praktika ako klasicky sex...a je tiez podla mna len malo bab, ktore by si ju nevychutnali, ak maju partnera s ktorym sa dokazu o tom otvorene porozpravat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Hextall má pravdu veľa vecí sa dá povedať gestami a dotykmi ale slová sú slová.
tak sa snaž....