dobre prečítal som "aj vy sa v noci pomočujete?" asi som prepracovaný... ale hej... zásuvka kde mám rádio mi hučí. ak nevyhorím tak budem podávať informácie.
Davnejsie pred rokmi presne uz neviem bolo pocut z parku pri ktorom byvam take zjapanie. Kazdu noc a bolo to troska strasidelne.
Neskor som zistil, ze to bolo zjapanie psychicky narusenej zeny.
Vdaka tomu, ze som bol ako obvykle v spravny cas na spravnom mieste (proste karma neriesim) , tak som prechadzal cez ten park bicyklo akurat v noci, ked ju riesili policajti.
jj,raz som do pol piatej rana CELU NOC hladal co mi tak jemne piska. prehladaval som vsetko,vsade som nacuval,az som prisiel na to ze to bola nabijacka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale mojou špecialitou je siréna!
Davnejsie pred rokmi presne uz neviem bolo pocut z parku pri ktorom byvam take zjapanie. Kazdu noc a bolo to troska strasidelne.
Neskor som zistil, ze to bolo zjapanie psychicky narusenej zeny.
Vdaka tomu, ze som bol ako obvykle v spravny cas na spravnom mieste (proste karma neriesim) , tak som prechadzal cez ten park bicyklo akurat v noci, ked ju riesili policajti.
No tak pocujes elektronicke zvuky neznameho povodu no
Moze to byt a) halucinacia sposobena volacim (najcastejsie stresom)
b) priznak schizofrenie v pokrocilom stadiu
c) realne zvuky, ktorych povod je neznamy
Nam odpoved hovorit nemusis, ale vo vlastnom zaujme si urob jasno.