Dnes som sa sklamala v osobách ktorým som verila!V osobe ktorá ma vychovala a starala sa o mňa,no nedá sa povedať,že pri mne vždy stála pretože vždy ked môže tak ma potopí ako aj dnes.
Hanbím sa to povedať,ale n..n..a. ( áno to slovo som musela vybodkovať,lebo nemôžem to proste napísať je to slovo plné zlosti v tejto chvíli)svoju mamu!
Druhá osoba je,dá sa povedať ako keby moja ,,sestra,, teda už bývala!!Takú klebetnú a falošnú osobu som nikdy v svojej blízkosti nechcela mať,ale bola bližšie ako som myslela.
Dá sa povedať,že je tu ešte tretia osoba,kt. veľmi ľubim ,ale proste neznášam ked táto osoba si šepká niečo z mojou mamou,možno si poviete no nech si šepkajú čo je na tom zle? Hej, teraz sa cítim trápne ked vám poviem,že ako malé decko som počúvala za dvermi,nie dnes ale ešte minule ked ma ohovárali,vtedy ked som sa dozvedela,že sa neviem správať,nepoznám srandu,som uražliva,že som ako tatko,atd,..teda z tohto ich rozhovoru mi došlo,že som úplne zbytočná osoba na tomto svete,cítila som sa taká zbytočná,sklamaná a plná hnevu na celý svet. Možno by som pochopila milačika,že sa chcel akože zavdačiť mame,aby mali spoločnú tému..áno toto si nahováram a týmto si ho akože ospravedlňujem,ale lepšie byť v tomto ako v tom že ma môj priateľ ohovára s mojou mamou.
To je koniec a konečne som sa aspoň niekomu vyrozprávala Dakujem!

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  26. 8. 2015 17:04
nehovor tak o svojej matke!
Napíš svoj komentár