dnesny den mal pre mna same dobre body.mohla som ujst zo skoly,rozpravala som sa s cudzincami, bola sranda.kamoska sa vydava a bude mat babo,na ktore sa vsetci tesime,excelovala som na biologii...same cervene body by som davala...az na dnesny vecer.naozaj niekedy mi az rozum ostava stat nad muzskou logikou...ako mozu tak radikalne inac pochopit moje slova.ako to mozu tak prekrutit a ako si tak strasne nerozumieme..fakt obdivujem pary,ktore si rozumeju aj bez slov(ak take naozaj existuju a niekto si to len tak nevymyslel)neberiem to vyslovene pesimisticky,len ide o tie konflikty ktore potom vznikaju z nedostatku komunikacie,alebo mozno prave naopak - dostatok komunikacie len sme sa nepochopili.cloveku to potom berie energiu a aj tak sa nikdy nic nevyriesi.ak vam nieco na cloveku vadi,tak s tym nic neurobite..lebo ludia sa nemenia a ide o to,ci cloveka prijmes,alebo nie..ci to akceptujes a tolerujes,alebo nie.lenze ked ta tolerancia stoji tak vela sil!!!tolko kriku,hadok,smiechu,rozhovorov a vzdy skoncite pri tom istom..ze jednoducho kazdy je nejaky a ludia sa nemenia.a stojite v dazdi,je vam zima a rozmyslate:Boze,sem som sa ako dostala?a preco riesime toto?zrazu riesite spolu veci,ktore ste si vzdy mysleli,ze vas obchadzaju,problemy,o ktorych ste nemali predstavu,pocuvate veci ktore ste nikdy nechceli pocut a vravite veci,ktore by ste si nikdy neboli byvali mysleli,ze vypustite z ust...taka absurdita...ako stolicky..

 Blog
Komentuj
 fotka
dubacik  28. 4. 2006 22:53
No nad tou mužskou logikou žasnem aj ja. Iné vravia a iné robia.Napr.:Mne sa stala taká vec,že bola som s jedným chalanom na chate,tam sme sa spolu zaje.... a on mi potom povedal,že nevie čo to doneho vošlo...No brutal.tiež by som si nepomyslela,že takéto niečo mi povie chalan,do ktorého som zamilovaná 2 roky a z toho 9 mesiacov sme spolu chodili...
 fotka
chanica  29. 4. 2006 17:15
no, cica...o tom by sa dalo vypraavat...ale sak my vieme svoje...a nemyslim len my, ako my dve ale my vsetky...ale oni si aj tak budu vzdy o svojom... takze s tym nic nenarobime...mozno by bol potom zivot moc jednoduchy a mozno nudny...alebo az prilis krasny, a to predsa nemoze nikto(alebo niekto???) dopustit...
 fotka
mayholder-gray  30. 4. 2006 15:23
No baby najsamprv reagujem na tu spominanu je**cku na chate... Vy (ako baby) si aj uvedomujete ako hnusne chalanou provokujete? Tak sa potom nedivte zze robia seliake kravoviny a stracaju kvoli vam hlavu.

No a 2. vec je reakcia na Chanicine: sak aj my vieme svoje >>> ano viete a nepoviete a potom sa stavaju incidenty typu : nedorozumenie, nepochopenie a pod. A to si to mame (ako chalani) setko vysosat z prstou? Vela si toho domyslame (inak sorry ze hovorim za ostatnych) ale aj tak sme nakoniec ty zly co setko pokazia. Takze navrhujem nam trocha povolit obojky a nerobit z nas tie bestie co za vsetko mozu (ano su aj taky a je ich vela, ale obhajujem tych v prave). Snad sme sa pochopili/pochopime.
Napíš svoj komentár