aj keby sa Zubatá rozkrájala. a rovno pozdravujem aj vianočných hejterov !


Ale áno.Všade po meste pobehujú zúfalí ľudia, rady sú dlhšie ako nekonečná osmička a keď ste taký vianočný krepúň ako ja ,tak za peniaze čo dostanete kúpite dary celej rodine a Priateľom.

Nenapiekla som ani kus žiadneho akéhokoľvek pečiva. /Ak spojím dva kusy chlebu s džemom,mohla by som to vydávať za falošné linecké oči ? / Žehlenie leží presne tam,kde ležalo v nedeľu. Striedavo mám horúčky a tak,keď strávim pár hodín v meste,nie som schopná už absolútne nič.

A je mi to jedno.Lebo môj Oci zomrel a moja Mama umiera.
A aj keď som čakala,že Vianoce začnem nenávidieť tak ako mnohí ľudia s decembrovým úmrtím v rodine, ja na to stále verím.Napriek všetkej tme a bolesti,ktorá miestami nevládze dýchať.

Verím na svetlá.
Verím,že 14 Eur,za ktoré som kúpila svojej neteri Pána Punčocháča sa mi vráti okamžite ako ho rozbalí. Lebo aj jej oči budú niesť veľa svetla.
Verím v to,že ak sa dostanem na Polnočnú,aj keď cirkev teraz rada vyhlasuje o takých ako som ja a moje dieťa,že nie sme a nemáme právo byť rodina,tak my sme a basta.
Verím,že ak sa tam dostanem,zem sa znovu zachveje pod zvukom organu a ten moment prebije na moment všetky hrôzy.
Verím v to,že Láska je najviac.

A viem,že mi bude zajtra moc ťažko.V tej chvíli,kedy po večeri si všetci sadneme a budeme volať do Martina. Telefón bude kolovať,len Tvoj smiech už nezazneje .Už sa ma nespýtaš či som si konečne nedala kapra a nepovieš mi,aby som si trhla nohou.
Bude mi ťažko,keď sa budem dívať na svoju holohlavú mám a v mysli mi pôjde "posledné Vianoce " . Tak koľko času nám Boh vymeral...



"Did you say it? 'I love you. I don't ever wanna live without you. You changed my life.' Did you say it? Make a plan. Set a goal. Work toward it. But every now and then look around. Drink it in. 'Cause this is it. It might all be gone tomorrow."


Nepečiem.Nevarím.Neriadim.Cirkev nás má za mennejcenných.No ja stále verím. V univerzum,v Boha. V silu polnočnej.V detské oči,čo svietia. Že mi pošleš z neba silu,aby som neplakala.Lebo nemôžem kvôli Nej. A niekde ,pod všetkou tou bolesťou,ja viem,že by si si to neprial.


" I sometimes smile and act like nothing is wrong,
it" s called dealing with shit and staying strong " ............. SUNSHINE.


Chcela som len povedať,že Vianoce budú.Tým,čím su pre mňa.Ak v nich tiež niečo máte,tak Vám to želám. A ak nie ,tak skúste aspoň tým okolo Vás nebrať ..Svetlá.

áno tento blog je veľmi zmätený,ale za to može horúčka a nie ja ! Čavte sa.

 Blog
Komentuj
 fotka
bizbilio  24. 12. 2014 00:51
zvlastne, meredithin citat si v poslednej dobe casto vravim v hlave...
 fotka
riaaa  24. 12. 2014 08:58
a moje Vianky aj Silvester budú v sobotu a ja sa teším ako dieťa na pána punčocháča a už sa neviem dočkať
 fotka
lyterka  7. 1. 2015 21:18
Napíš svoj komentár