Chcela by som Ti toho povedať toľko,ale mlčím.A zapaľujem si jednu cigaretu po druhej/hej hej viem,že to nie je správne/ v bezmocnocm dúfaní,že cigaretový dym pohltí ,alebo aspoň ukryje bezmocnosť,strach a obavy.

Náš vzťah nikdy nebol jednoduchý a je úplne jedno koho to na začiatku bola chyba. Lebo niekedy sa v živote dostanete do situácií,kedy niektoré veci,čo predtým ťažili...stanú sa nepodstatné.S veľkým N.

Už aj tento rok sme prežili mnoho.Prvého polroka ,_Tvoja psych.diagnóza,ktorá mala za následok sériu a mesiace veľmi zlých vecí.
Ale nakoniec si sa z toho dostala. A my všetci sme boli takí šťastní.Konečne naša mama v jej dobrom vydaní.

Vzala si nás do Viedne a viem,že aj keď sa Ti už nechcelo ,zašla si do Belvedera a pozerala na obrazy,ktoré nič nehovoria. Lebo si vedela,že tam niekde, v jednej z miestností majú zaveseného môjho Klimta.

A potom do Bratislavy. Tmavomodrý kabát s francúzskym zapínaním.Taký čo chcem desať rokov. Veď si ho vezmi,pristane Ti. Zo svojho príjmu by som si dovoliť nemohla.Rovnako ako tú knihu..

2. decembra som mala nastúpiť na liečenie,na ktoré čakám polroka.Aby už bolo za mňou,aby som si potom mohla hľadať robotu v Bratislave a pomaly ale isto nás presťahovať.

Ale 2.decembra Ťa operujú,liečenie,robota,sťahovanie,zrazu to všetko počká. Vždy to tak je.


Jediné čo nepočkalo,bolo,že som sa konečne po piatich rokoch dokopala na gynekológiu ja sama. Už pred tými piatimi rokmi som mala pozitívny ster z krčka.Vo fáze číslo dva, ale keďže sme po sebe vzala som si kartu a nikam nešla. Lebo my matky niekedy,myslíme na všetko ostatné,len nie na seba.



Už metastazuješ a máš popolavú tvár. A ja Ťa v tej tvári deň čo deň márne hľadám.




Ahoj mama, chcela by som Ti toho toľko povedať .
cigareta..................................

 Blog
Komentuj
 fotka
teriq  25. 11. 2014 11:58
objímam
 fotka
artlover  25. 11. 2014 14:10
dala by som tu smajlika s pozitivnymi vibraciami, keby tu taky bol. tak ich posielam nadialku, snad trafia.
 fotka
blackpirate  25. 11. 2014 16:07
Najskor som chcel tento blog len odkliknúť aby to vyzeralo, že som si ho neprečítal a to len preto, lebo netuším ako sa cítiš a viem, že som bezmocný ti poradiť.. lenže ja tento komentár zakončím usmiatým smajlom... je to len smajlík ale chcem aby si si pod ním predstavila, že sa na teba usmieva niekto, kto koho by si chcela vidieť sa usmiať.. myslím, že viem koho si predstavíš... a toto píšem len preto, lebo úsmev, rovnako ako zívnutie, je zrkadlový efekt a som si istý, že si sa usmiala.. i ked len na stotinu...
 fotka
kosmiklove  25. 11. 2014 22:24
 fotka
silanova  26. 11. 2014 09:12
 fotka
silanova  26. 11. 2014 09:13
@artlover trafili ! ďakujem Ti
 fotka
silanova  26. 11. 2014 09:14
@blackpirate myslím,že viem,koho som si predstavila ďakujem a máš skvelé blogy,dnes Ťa trošku zaspamujem asi komentami .)
 fotka
blackpirate  26. 11. 2014 14:25
som naozaj nesmierne rád že sa ti páči čo píšem... kľudne spamuj koľko chceš mňa teší ked sa to niekomu páči ale viac by ma tešil tvoj úsmev.. ja ho vidieť nemožem ale tvoje okolie áno.. a trochu tvojmu okolie závidím tak ním nešetrí..
Napíš svoj komentár