Svet sa úplne zbláznil. Chlapci sa obliekajú jak dievčatá, dievčatá sa správajú jak 5ročné s lízatkami v hube... Vidieť normálne oblečené 13-15 ročné decko je dneska už asi rarita. O správaní sa na internete ani nevravím

-Hmmmm, konečne sedím za stolom, idem sa pozrieť, aké čísielko svieti na zemeguľke na Fajzbučiku. Bože, tak dávno som sa nefotila na profilofku... za jeden deň som tak zostarla, už mám aj vlasy dlžšie až o milimeter, kruhy pod očami, idem sa nafotiť akože som kalila celý večer a dnes som cool zaspávala v školičke na lavici. To moje meno je odveci, dám si nejakú postihnutú zdrobnelinku, však to je nenormálne cool... ninuska ... neee, príliš jednoduché... hmmm, čo tak ... jasné- KwíííínQa (alebo podobné jebáčiny), sfotím cicky a pol kúpelky na profilovku nech každý vidí.
...
...
...
Ci bože, už tri minúty a žiadny lajk... ježiši, to je strašne škaredé... idem ju zmazať a dám si tú na ktorej mám lajkov najviac. No, to už je lepšie. Ešte nejakú sexy cover foťo, akože "haters gonna hate" ... aby si mysleli, že stráášne ovládam tú anglinu a že som hustá.
...píče, zas toľko úloh, listening, essay... kto to má robiť...


-Tyyyy kokos, gule ma svrbiaaaaa, nežral som nič poriadne, idem vyžrať pol chladničky, však mama kúpi zajtra zas keď dojde z roboty. Tašku šmarím niekde, kde je ešte kus miesta. Jau, človek sa ani nemóže prehrabať vo vlastných pichlia...teda vlasoch. Ale mi to sekne, čo, babenky letia na takú hrivu akoby udrel hrom do metly... a ešte hore vyčesané... pfú, čo tam taký Hamšík, no z mojich vlasov pokojne spravíš aj dopravné značenie "kam veje vietor dnes". Zapichal by som, neni čo... a šak v piatok večer pri múre sa nájdu voľajaké kurvičky, aspoň obchytkám keď už nič. Jáj, drexy som nekúpil. Bohaaa, kde je cigaa?


/a jasné, že to nie je asi fejtón. Je to. No, trápne, tak na hovno./

 Blog
Komentuj
 fotka
chemon  1. 7. 2013 21:31
tak neako
Napíš svoj komentár