Minule som bol na víne s expriateľkou. Biele, samozrejme. Hádzal som mincou, či si budeme liať po pollitri a či naraz slopať z litrákov. Vždy to padlo tak, ako som chcel, takže sa poriadne najebala. Bol to pocit satisfakcie. Teraz má nového priateľa, ktorý hrá na španielke, má kučeravé vlasy a jeho zorný uhol je snáď 220°. Prisám bohu, oči mu pozerajú všade naraz, len nie tam kam ich posiela, možno sa už ani nesnaží. Moja priateľka ma mala rada rok a pol, nasledujúci polrok prestala nosiť podprsenky, začala slopať, nadávať, dlhú dobu ma apaticky ignorovala a potom poslala kade-ľahšie v jednom parku pod orechom, 12 metrov od miesta kde sa minulý rok šťastne-nešťastne zabil pádom z 12 poschodia opitý kurevník. Myslím, že sa tú stotinku, keď sa mu prelámali nohy opačne a zarazil si temeno do zeminy, sa mal lepšia ako vtedy ja, po vypočutí toho orieľu. Možno som mal byť opitý v ten deň aj ja.

Dôvod, prečo sa rozišla bol, že som bol príliš dobrý.A je to dôvod ktorému verím, pretože som aj bol. Tak dobrý, až som sa pred týždňom pobil. Pobil som sa prvý krát, pretože som sa snažil pomôcť. Štyria muži bili surovo jedného, v rohu, opretého v drepe, o sklenné dvere.Držal si rozkrok a krvácal z hlavy. Inštinktívne som sa rozbehol, oddrgol jedného,odtiahol dalšieho, nie agresívne, ale dynamicky. Nesnažil som sa mlátiť, len zastaviť bitku, pamätám si, že som kričal, správate sa ako vyjebané opice. No a jedna opica sa otočila, pravý hák mi rozkýval ofinu, pretože som sa šikovne skrčil ale ľavačkou som to dostal na predné. Urobil som dva rýchle výpady. Jeden dostal do trojuholníka a druhú pod čelusť, Čo ho, priam akoby spomalene, zložilo na zem. Pripomínam, že v sebaobrane. A ako tam ležal a ja nad ním stál. Vypľul som krv na jeho tenisky a o niečo neskôr zub. Celkom podstatný zub. A 20 sekundová bitka sa skončila. A morálne ponaučenie znie? Že nový zub a vertikálna zlomenina v dnešnej dobe stojí 220 eúr? Nie len to, že snažiť sa byť morálne zdravším človekom, stojí, 220 eúr +2 roky vzťahu ktorý nemal budúcnosť od koreňa a mnoho mojej krvy a duševného zdravia.

A ex sa ospravedlňovala: " Prepáč, bola som strašná piča,"
A bitkár sa ospravedlňoval: " Kurva,...to som nechcel, fakt. "
A keď som fajčil a ona takmer plakala, že aká piča ku mne bola,a on strkal peniaze ktoré som nechcel a neprijal, zatial čo som krvácal z huby ako podrezané teľa, len som sa na nich díval, ako z okna vlaku. A nevidel som nič.
Nenávidím vás. Prázdni ste.

A teraz zamysli sa čitateľ, ja sa idem zatiaľ opiť ale ďakujem za prečítanie, možno ty si Niekto. A možno plný.

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár