Celé to trvalo už tak rok a pol. Rok a pol odkedy sa nám podarilo prekročiť hranicu. Pamätám si to akoby to bolo včera. Ako surovo sme súložili, a ako som ráno sedela na posteli a bolo mi z toho celého do plaču. A potom sa to stalo zas....a zas som si to celé prehrávala, vyčítala. Ale potom som stretla niekoho výnimočného. A celé sa to skončilo. Celé to chladné žiadostivé bezcitné mrdanie mi po čase prišlo len ako sen. Ale pred polrokom sa to zopakovalo. Ibaže sme už neboli na mol, ibaže to nebolo tak chladné, ibaže to nebolo surové. A odvtedy? Odvtedy vedel o všetkom čo som riešila. A keď som nič neriešila, chodil ku mne. Pozerali sme sa na seriály, sexovali sme, varila som mu. Až jedného dňa mi spolubývajúca hovorí, že sa to podľa nej s nami skončí tak, že sa vezmeme. 

Ibaže by som k nemu asi musela najprv niečo cítiť. Mám pocit, že je to iné... ale z jeho strany, z jeho prístupu a aj odo mňa....narozdiel od minulej B mi na ňom teraz nezáleží viac ako na kamarátovi. 

Minule mi napísal: 'Veľmi si sa zmenila. Pred rokom si to bola ty, kto si chcel prehovoriť. Teraz som to ja. A ty to odmietaš.'

'Ja nechcem nič počuť. Čokoľvek, čo chceš povedať nezmení nič na mojom vnímaní teba. Stalo sa toho medzi nami príliš a bohužiaľ, z mojej strany nie je možné nejaké citové angažovanie.' povedala som. 'Prepáč, ja ťa zbožňujem ako kamoša a ty to vieš.'

'Som idiot. Myslím, že som si v živote nechal ujsť veľa vecí. Lebo som debil'

'Stane sa. Ideme ďalej.'

A iba tak....len tak bez možnosti niečo skúsiť, bez šance sa vyjadriť som to stopla. Pánboh mi je svedkom, že je to super chlap, každému musí byť jasné, že ho mám rada, ale nikdy....ani za 100 rokov by som si s ním nezačala. 

B

 Blog
Komentuj
 fotka
tequila  28. 10. 2021 16:35
smiem ta pozvat na prosecko?
Napíš svoj komentár