Je streda a ja som ráno vstala s opicou. Študentský život. Opäť som sa ráno zmýšľala nad životom, takže ak ste čakali niečo iné/hlboké, tak sklamem. Môj život je jeden veľký zmätok. Nie som nešťastná, skôr taká ble (súbor pocitov jemne povedané utlmených a zmiešaných). Želala by som si aby sa môj mozog aspoň občas vypínal a toľko nemudroval. Väčšinou takéto mudrovačky končia tak, že mám pocit akoby som stála v meniacom sa chaotickom priestore a nemala žiadny pevný bod. Čo je smutné. Nehovorím, že sa nehýbem, alebo že nič nerobím iba mám pocit, že sa nemám o čo oprieť, čoho sa chytiť. Viem, že to súvisí s mojou úzkosťou a možno si strategicky vytváram úzkostné situácie v mojej hlave, ale niekedy mám pocit, že nemôžem dýchať. Presne ako tie reklamy na tabletky proti bolesti, kde jeden človek stojí a všetko okolo je hlučné a nepriateľské, každý sa niekam ponáhľa.... 

Všetko ide nejako moc rýchlo na môj vkus. A ja som ešte stále neprišla na to, o čo tu ide. Mám strach, že zostanem sama. Mám strach, že som zmeškala kopu skvelých vecí, lebo som kysla v neperspektívnych vzťahoch. Odrazu mám pocit, že mi ušlo príliš veľa. Mám 24 a neviem čo robím. 

-B

 Blog
Komentuj
 fotka
cos45  28. 2. 2018 20:14
Odrazu mám pocit, že mi ušlo príliš veľa.

Tak lahko tomu neujdes.
 fotka
naughty_bex  1. 3. 2018 19:43
@cos45 Ako presne to myslíš? Lebo ja keď sa pozriem z okna, tak vidím ako sa menia ročné obdobia, vidím ako si ľudia zariaďujú život, niekam sa hýbu a som z toho frustrovaná.
 fotka
cos45  1. 3. 2018 19:44
@naughty_bex Oni to robili tiez. A tak...
 fotka
naughty_bex  1. 3. 2018 19:54
@cos45 To je možné, ale menej uveriteľné, keď majú ľudia okolo teba zrovnaný život a ty nevieš čo vlastne robíš.
 fotka
cos45  1. 3. 2018 19:57
@naughty_bex No, hej... no.. hej
Napíš svoj komentár