Ráno vstávam na zvonenie budíka. Udriem po plastovom vypínači vyrobenom z ropy. Vojdem do kúpeľne a zasvietim ropným vypínačom. Natlačím si zubnú pastu z ropy na dizajnovo fantastickú kefku, vyrobenú z ropy. Pootočím vodovodným kohútikom vyrobeným z ropy a ovlažím sa vodou, ktorá sa ku mne dostane plastovým potrubím, vyrobeným z ropy. Ešte predtým ako si urobím kávu vďaka varnej kanvici vyrobenej z ropy, pustím si internet na PC vyrobenom z ropy a oddávam sa rýchlosti pripojenia vďaka optickému káblu vyrobenom z ropy. Otváram chladničku, ktorá je z ropy, vybalím si raňajky s igelitového obalu z ropy a odhodím ho do koša, ktorý je z ropy a v ktorom je sáčok do koša, tiež vyrobený z ropy.
Po výdatných raňajkách plných zeleniny, ktorej je dostatok vďaka hnojivám vyrobených z ropy a poľnohospodárom, ktorí obhospodarujú polia svojimi mechanizmami vďaka nafte z ropy, sa obliekam do odevu, ktorý tiež obsahuje ropu. Keďže som športovec, obúvam si značkové tenisky, ktoré sú tiež z ropy. Nasleduje cesta do práce, otváram auto, v ktorom je množstvo súčiastok vyrobených z ropy, kľúčom vyrobeným z ropy. Mám celkom slušnú spotrebu benzínu vyrobeného z ropy, takže sa nemusím až tak obávať častej návštevy čerpacej stanice, žijúcej z ropy a s predaja olejov a iných automobilových prímesí vyrobených z ropy.
Pred mesiacom nám položili na cestu nový asfaltový koberec vyrobený z ropy, ktorý cestári odborne pomaľovali farbou vyrobenou z ropy. A niekde tam vysoko nad oblakmi preletelo lietadlo, ktoré letí vďaka rope a spája svet, ktorý si to bez ropy zatiaľ vôbec nevie
predstaviť...

 Blog
Komentuj
 fotka
black_soul  17. 11. 2007 14:11
ropa rullz
Napíš svoj komentár