Screenshot



Nefajčím, ale čítam ... aj tak... Páči sa mi samotný text tejto piesne.


Dnes som sa na španielčine zamyslela nad tým, ako to všetko vlastne plynie. Ako sa pomaly prehupneme z jedného obdobia do druhého. Z fázy šťastného detstva (nie, nebolo 100%-ne šťastné, ale v podstate sa to dalo zniesť), až po obdobie, v ktorom som teraz. Po obdobie, kedy som vystresovaná pubertálna baba ťukajúca do notebooku.

Každý z nás sa presúvame z jednej fázy do druhej a pritom sme stále zaseknutý v jednej. Stále sme niekto, kto sa narodil a vyrástol. Stále sme niekto, kto sa snaží dosiahnuť maximum. A aj tak sa meníme. Mení sa naše myslenie. Meníme to, ako vidíme svet. Naše názory, naše pohľady na svet... VŠETKO, sa mení z jedného dňa na druhý a zároveň je všetko rovnaké.

Všetko plynie. Vesmír, prírodné cykly, naše životy... VŠETKO. A často nemožno ovplyvniť či sa dačo mení k lepšiemu, alebo nie. Život sa nám môže zničiť jedným nesprávnym krokom. A zároveň môže byť len po jednej náhode lepší.

MYŠLIENKA MÁ HMOTU A PRETO MÁ MOC OVPLYVNIŤ REALITU...

Je len na nás či tejto myšlienke budeme veriť. Či budeme veriť sile našich myšlienok, alebo necháme všetkému voľný priebeh.

Ale jedno viem naisto... Môj život bezstarostne plynúť nenechám...
A je možné, že ak niekto rozpúta totálnu revolúciu, má v tom prsty práve Marionette44

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár