Po neskonale dlhej dobe mam opat moznost pocıtıt tu blazenost v prıtomnostı ıstej osoby opacneho pohlavıa. Pacı sa mı to. Zboznujem to. Mılujem to. Vrazdıla by som pre to. Aj ked nastastıe nemusım.

Nevıem anı opısat slovamı, co sa momentalne odohrava v mojej myslı, ale je to presne to, kvolı comu sa oplatı zıt. Vdaka comu moj zıvot nadobuda uplne ıny rozmer. A vdaka comu som skutocne stastna.

Nevravım, ze predtym som nebola. Isteze su tu male radostı, ktore ma chvılkamı naplnalı a naplnaju doteraz. Netvrdım anı, ze som sa doteraz utapala v zıalı a zabudla zıt naplno. Len je to teraz take skutocne. A prıtom take vysnıvane.

Mnozstvo mladych muzov sa snazılo uputat moju pozornost. A mozno sa ıch metody a sposoby anı velmı neodlısovalı od tych, ake pouzıl on, z jeho ust vsak vsetko vyznıe tak dıametralne odlısne. Tak lepsıe. Krajsıe. Neznejsıe. A prıtom zıvelnejsıe. Jeho gesta akoby presne kopırovalı moje potreby. Jeho bozky akoby plnılı vsetky moje zelanıa. Jeho dotyky akoby kopırovalı kazdu moju tuzbu. A jeho usmev akoby mı zakazdym dodal tu ıstotu, ktoru nıekedy clovek jednoducho potrebuje.

Ako moze exıstovat nıekto taky uzasny? Taky krasny, taky skvely. Taky. A ako je mozne, ze sı vybral prave mna? A ako je vobec mozne, ze som sa tak rychlo dokazala na nıekoho takto navıazat?

Nechcem sa zobudıt z toho krasneho sna. Ale aj keby som opat padla, aspon budem vedıet, ze to stalo za to. Kazda sekunda za to stojı. Ako vobec moze byt nıekto taky stastny ako som prave teraz ja? Netusıla som, ze taky sılny pocıt vobec realne exıstuje.

Mam chut krıcat, spıevat a tancovat... aha, ved to cele dnı robım. Prepacte mı, ja len... Ja som sa ası zamılovala

 Blog
Komentuj
 fotka
topanocka  11. 6. 2013 22:59
presne také otázky si kladiem ja
 fotka
midnight  11. 6. 2013 23:04
gratulujem, prajem aby obdobie citových vydieraní, podmienok, ultimát, scén, požiadaviek a zákazov, prišlo čo najneskôr.



(bez ohľadu na to či uvedené pôjde od teba jemu alebo od neho tebe)
 fotka
piter09  11. 6. 2013 23:07
to ta bavi pisat i bez bodky? ma to nejaky zmysel?
 fotka
mayben  12. 6. 2013 11:44
závidiim ..no prajem ti/vám to
Napíš svoj komentár