Kazdy z nas v zivote stretne toho praveho,alebo tu pravu. U niekoho to funguje tak, ze ho uz nasiel viac krat. No dobre, pridam sa k tej druhej polovici a priznam sa, ze aj mne sa to stalo dva krat. Samozrejme cislo jedna bol omyl a prioritnym sa stalo cislo dva...cislo dva s menom Pan Bozsky.
Ja viem..ja viem..hlupe,odkukane z plytkeho filmu plneho sexu. Ale prave preto, lebo to bol ten zamer..
Preco?..kladiete si otazku?
...pretoze Pan Bozsky mi pripravil nezabudnutelny den, nabity emociami,laskou,vasnou a sexom. Eroticku poviedku som v zivote nepisala takze ani tento krat to tak nebude. Bude to len rozpravanie.
Den ako kazdy iny az do doby pokym som nedostala pozvanie. Pan Bozsky ma totizto prvy krat pozval k sebe domov. Nejaka ta casova os medzi nami uz uplynula no aj tak ma to zaskocilo. Myslienky mi behali hlavou rychlostou svetla, intenzivne sa mnozili...ruky sa mi chveli, srdce tlklo az niekde v usiach a motyle sa usidlili v bruchu. Nebudem tu rozpisovat svoju pripravu..step by step, ale ten kto videl posledny Twilight, ako sa Bella chystala na prvu noc s Edwardom vedia o com hovorim.
Vsetko prebehlo ako malo a ja som so zatajenym dychom klopala na dvere bytu Pana Bozskeho. Otvoril pohotovo po prvom klepnuti a vyzeral...no co Vam poviem..Bozsky!
Zmietala som sa v stasti,ocakavani a nervozite zaroven, ale kus vlastneho sebavedomia sa vo mne nezaprel. Tak som si tam napochodovala a snazila sa tvarit uplne normalne. Vsetko to slo tak pekne a bolo to take prijemne az mi bolo smutno z toho ako ten cas leti. Vecer a tma sa uz davno zakradli poza okna a moj pocit z toho, ze som doma u Pana Bozskeho bol zrazu tak prirodzeny.
Vynimocny muz...vsetko to co sa vtedy tam vo mne odohravalo, tak presne to iste, ked toto pisem sa vo mne odohrava znova. Krasny vecer pokracoval a ja som sa tesila na noc. Tesila som sa na vsetko co sa vyvinie z jemnych dotykov a bozkov, ktorych bolo za cely vecer tak hojne.
Mam velmi rada chvile, ked sedime, alebo lezime na sedacke pred telkou, ktora tam v pozadi uplne zanika. Ocami sa vpijame jeden do druheho. A,ked sa po sebe valame a hryzieme sa...potom sa z toho smejeme a osetrujeme si kusance.
Nie sme uplne jeden z tych parov u ktorych je experimentovanie na beznom poriadku, ale sem tam to treba aj ozivit. Tak sme v ten vecer ani neviem ako skoncili v kupelni. Nekonali sa ziadne velke orgie, ale keby pracka vedela rozpravat tak by sa pri opise toho momentu tam urcite pyrila. Nepojdem do detailov, lebo verim, ze aj bez toho ma kazdy z Vas velku fantaziu, ktora nemusi poznat ziadne hranice.
Hranice dokazu obmedzovat viac ako si to v prvom momente clovek dokaze pripustit. Preto ich sem tam treba legalne posunut do sfery neobmedzenych moznosti. Tak ako sme to v ten vecer spravili my. Odvtedy pretieklo vela casu a ja na ten vecer v kupelni nedokazem zabudnut.
Este stale s odstupom casu..teraz, ked uz chodim k Panovi Bozskemu ako do vlastneho..sa usmievam vzdy, ked vojdem do kupelne a idem si hoc len umyt zuby...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár