Vodcovstvo a podriadenosť je v každej spoločnosti ale v každej keď sme to preberali na občianskej tak som sa vôbec nad tým nepremýšľala asi som to tak počúvala jedným uchom dnu a druhým von. Koho to vôbec zaujíma som si pomyslela, ale čo ma desne zaujalo v mojej triede tak že aj u nás to tak je a keď som sa vrátila do minulosti aj na základnej to tak bolo.
Niekto vždy bol vodcom a druhý boli len podriadený nie nemôžeme povedať že sme si rovnocenný ak niekto má kratší koniec toho lana. Nie že by som verila na horoskopy ale rada si prečítam čo ma čaká a aká podľa vlastne toho horoskopu som že vraj som vodca. Pche aká irónia môžete mi veriť nikdy som nebola vodcom nikde a nikdy i keď prebehlo hlasovanie mám dojem že som nehlasovala.
Nechcem byť vodcom lebo to je zodpovednosť ale zaujíma ma ako niekto môže niekto určiť niekoho , ty budeš vodca budeš o niečom rozhodovať kto je on ?aby rozhodoval o skupine alebo kto je on čo môže povedať tak ty budeš dobrý vodca?!! O čo je viac než my ??? Že sa snaží že on lezie vyššie po nás ?! Ja len chcem vedieť dôvody prečo práve tá osoba! Nie nezávidím nechcem mať už sa opakujem tú zodpovednosť mať.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár