Prvá love story, ktorá skončila tak ako nemala.

Kukal som z okna, všetko zapadané, v rádiu hlásene nepojazdné autobusy na cestách, záterasy, slovensko sa topí v bielom prekliati, realita je že napadlo sotva 3 cm snehu.

Nahadzujem profi style, všetko nové a vyrážam sa brodiť krásami, ktoré ako keby vystihovali moj krásny život, ano všetko zapadane pičovinami, ktoré keď vyriešim zapadajú ďalšimi.

Na ceste bolo kľudne v autobuse som si pospal, divoky sen sa nekonal, vlastne keby to poviem lajcky nič sa mi nesnivalo.
Došli sme na zastavku, vystupil som a pokračoval som sa brodiť.
Klub do, do ktorého som si to pálil, bol celkom daleko než som očákaval, nie žeby som musel chodiť ďaleko,.

Po ceste ma zroloval jeden kamarát, pristihol som sa pri poháriku ako vravel kvalitnej wheskey.
Ja nepijem, ale človekovi, ktorý potrebujé solídnu spoločnosť nezostáva nič iné ako sa nachlaštač v celkom solidnom podniku s peknou servítkou a ešte krajšimi čašníčkami.

Po treťom pohariku toho sladkého jedu, som si dal kofolku, lebo vygrcať sa v spoločnosti budúcich pekných žien by mohlo byť hell for me.
Účet som zase neplatil, ľudia su zase pri peniazoch, to len ja furt žebrem od rodičov.

Jemným krásnym krokom sa vidávam k východu, Exit , nevym prečo keď to ešte ani nezačalo. Nahoda života ? že niečo skonči pred tým než to začne.

Opity hlúposťou jedu, mierim k cieľu.

Prichádzam svetla, zelene červene, modre pichaju ma do riči aj oči. Svietim jak hviezda na parkete pouhych par stotin sekundy kym si sadnem. Jeden poharik zdarma, dalšie tri na účet jebnutého mena, človeka čo sa ožera rád keď príde do klubu. Stále triezvy vidal som sa na tancovačku, jak predator. Počuť spadnutie pohára, to vieš jak keď jebne pohár. Pri pokuse o zachytenie sa rozjebal. Jedna nula pre učet podniku. Alebo už dokonca tri nula po tom čo príde ochranka že mam zaplatiť škodu čo som napáchal, zo slovami čistého kriminálnika som kričal neee to som nebol ja ale tam ta krasne sa usmievajuca čašnička, ktorá to aj bola. Piče gorila mi pokazila deň, nasraný odchádzam sa schladiť do boxu. Davam si dalšiu rundu. Pridali sa krásne slečny a ešte krajšie po mne čumeli, nesom balič, ale ona vážne pomne žmurkala.
Nakonec tam ostali sedec sami hah. Po chvilke odjebany vonku, sherlock holmes pri prvom pokuse vyhral príchadza zamnou spása rovno z klubu, pekna štýlova a taka akorad pre mňa.

Nasledovala hra, kto vydrži rozpravať v hádankach dlhšie, ona vyhrala. Pri pokuse o big bang, som bol zrušeny errorom. Stretli sme po ceste pár divných hláv, nikoho naozaj nezaujmalo kdo som bol.

Poučenie, nikdy nepite, nikdy nejebte, budte slušny a dodržujte bonton a sem tam si kupte kondom. len pre istotu dat si ho na hlavu aby bola aspoň švanda keď vas niekto štýlovo odjebe heh ..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár