Vzťahy su jak take pokazene mlieko vypiješ a čakaš kedy ťa proste preženie.. To nieje ale dôležite. Jedine čo je dôležite je aj tak čo som to chcel.. zase neviem.

Aha rebélia mladých nadržaných ufonov na marse znetvorili už aj posledný použitelný otvor. Nehorazne čoho su schopné tie zelene veci plné nenaplného sexualneho očakavania.

Proste len tak si naleteli, do tej diery akoby sa ich to ani netýkalo, a len tak ju proste zneužili. Posledné potešenie pred tým ako sa im Mars nakoniec pomstil.
Všetko im vrátil v podobe sračkových meteroitov, ktorá bola dodavána a distribiovana vesmirnou značkou Z.E.M..

Znechutený občania, obťažovaný ,,zelenými pičovinami,, ako to nazval jeden ctihodný občan, povolávaju domoobranu a su ochotný sa za svoje domčeky z dierami dokonca aj pobyť. ,,Stanú sa z nás príšery,, povolal jeden z pseudodomoobrany Unoxo Jebovatelský kurvovasky.

Napätie medzi stranami sa vyhrocuje už aj po konflikte z vizionarskými pocestnými ktorý chcu kolonizovať mars. ,, Je to funny, velké diři a z občanú si múžeme spravit prodajny koxi funny,, takto to pomenoval jeden z vizionarských pocestných.

Doposiaľ sa k situacii vyjadrilo približne 150 aktivne jednajúcich politikov v každych možných sférach a pastách. Ale stále sa nezhodli natom kedy si dajú prvé formálne stretnutia. Skončili vždycky pri metingu pána senátora Jeb EM ciboha, ktorý za svoju pohostinskosť vyhral už dalšie volby. Za cely sbor našeho časopisu ukrutnedobryčasopis.ultr sa mu chceme poďakovať za jeho slušnu prácu a popriať mu do buducnosti ešte dlhe roky v aktivnej pozicii.

Spät domov. Suleri flirton nahrala dalši klip vola sa I m the bič.....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár