Neviem ako vy ale ja som sa po vcerajsich konfrontaciach akosi zamyslel nad tym ze by bolo vhodne spravit si tu nejake komunity kde by ludia ktori preferuju to ci ono boli spokojni a nezasahovali do inych struktur ktore sa s ich netykaju alebo k nim nemaju ziadny vztah...ak neviete o com hovorim staci si precitat moje predosle dva blogy..myslim ze takato selektacia by rozhodne zabranila nejakym neprimeranym prudsim konfrontaciam..a dost by ozivila tento portal...co vy na to?

 Blog
Komentuj
 fotka
laciskoo  11. 7. 2007 20:50
No myslim ze to co chces sa vola birdz2..
 fotka
hadica  12. 7. 2007 09:32
zase sa hras na doleziteho???ale teraz si prejstotu pouzil aj pravopisny slovnik..ale stale nechapes,ze to patri do diskusii...
 fotka
miro016  12. 7. 2007 12:54
no myslim ze v tej komunite by si bol sam... nemas zle myslienky, ale ide o to ako ich podavas ludom... ako vidim si tu 16 krat prihlaseny, keby si tu bol dlhsie pochopis preco ludia pisu to co pisu(chcu uputat, co je asi aj tvoj pripad, ked uz do nadpisu davas slova ako kokoti, retardi atd.)... aj ja myslim ze ozaj pekne basne si zasluzia viac komentaru, alebo aj dobre myslienky, ale toto co tu pises ty si nezasluzi komentar(co porusujem, ale spravu sa mi pisat nece)... tak nabuduce do fora, oki?
Napíš svoj komentár