Čus všetci!

Po veeeeľmi veeeeľmi dlhej dobe som tu s niečím, čo nie je depresívne!
Juchúúú všetci cheers! "yeeeey" ovácie! STAČÍ.

I have something important to tell you!

Vonku prší. Taký lejak sa spustil. Búrka. No tma je jak v noci skoro. Ale to nie je to čo som chcela.

V sobotu som sa zúčastnila na jednej akcii (úplne nepodstatná info) a keď som ša domov, tak som si kúpila v kaufe chrumky, lebo som na ne mala chuť, ale som sa rozhodla, že budem ponúkať ľuďom na ulici, keďže som toľko veľa chrumiek nevládala zjesť. Čuduj sa svete, nikto, koho som ponúkla si nechcel zobrať. Asi sa báli že som ih otrávila, alebo čo.

No a potom som sa úplne náhodných ľudí na ulici pýtala, koľko by mi tipli rokov. Lebo, však vieš, ľudia, čo už ťa poznajú, vedia koľko máš rokov a nemusia tipovať.

Ale cieľ tohoto mikroblodžíku je: Ako hej ľudia na mňa pozerali kus jak na idiota, ale bolo fajn sa rozprávať s neznámym človekom na ulici a urobiť niečo len tak. Človek by ani nepovedal aké super môže byť urobiť niečo, čo bežne ľudia nerobia.

ČIŽE posolstvo na záver: Nemusíš ľudí na ulici ponúkať chrumkami, ani sa ich pýtať na vek. Dokonca ani nemusíš urobiť nič, pre čo by si ľudia mohli myslieť, že si blázon. Ale skús niekedy vyjsť zo svojej comfort zone. Pretože podľa mňa, ten pocit, to je to že ŽIJEŠ a nie iba prežívaš

Enjoy beautiful rainy day!
K.

Screenshot

 Záchod
Komentuj
 fotka
tequila  10. 2. 2023 15:43
to je zlate a v ktorom meste si to ponukala?
Napíš svoj komentár