Mam v sebe dve otazky..
Lubim ta alebo nenavidim??
Zaciatok bol tazky kym sme sa dali do kopy no nakoniec sa nam to podarilo.Lucenie sice bolo tazke ale ved neodisla som navzdy.Zazili sme spolu pekne chvile na ktore nikdy nezabudnem mam ich vryte na srdci a vzdy ked nejsom s tebou alebo mi chybas myslim na ne.
Potom som to vsetko znicila.Viem ze to bola moja chyba nemala som ta opusti ked viem ze ty si a aj budes pre mna vzdy ten jediny.
Ale dali sme si druhu sancu a za to ti dakujem.Lenze uz to nikdy nebolo take ako predtym.Zmenil si sa a neviem preco.Stale ta lubim aj ked niekedy mam pocit ze lubim toho mojho stareho macka.Chyba mi.A terz citim ze si uz uplne iny.Vobec ta nespoznavam.
Nezalezi ti uz na ludoch ktorich si mal tak rad a ktori maju teba radi.Ublizujes im a hlavne mne.A najhorsie je ze si to vobec neuvedomujes.Cakam kedy sa spamatas a bude v setko ako predtym bo neviem ako dlho to este takto potrva ale ja to uz dlho nevydrzim.Pretoze moju lasku zacina ohrozovat nenavist ktoru ku tebe zacinam pocitovat.
Nechcem ta stratit ale stracam ta.Nechcem zabudnut na pekne chvile ale zabudam.Nechcem ta prestat milovat ale zacinam nenavidiet.
Nechcem zahodit druhu sancu co sme dostali..

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
hippieelba  9. 11. 2007 18:34
drzim ti palce ale ver ze cloevk sa tazko meni... hlavne k lepsiemu....
 fotka
harlekynka  10. 11. 2007 19:29
Tu je každá rada drahá. To musí prebolieť časom. Ale ja si myslím, že on je pre teba primladý, ty máš na viac, a určite si nájdeš kvalitnejší vzťah k tebe vekom primeraným chalanom. Martin je ešte takpovediac dieťa, a tak sa aj správa. Nechci mu zobrať tie nevinné lásky.
 fotka
emostar  12. 11. 2007 15:03
Moja milá Kika....Mato je už raz taký a láskavo odkáž saške že ma už nebaví počúvať že chodí s Maťom!!!
 fotka
mimushka01  14. 11. 2007 20:36
wyswetlis mi preco mi neodpsiujes ani na rp,posty icq a ani thu?
Napíš svoj komentár