Otvorila okno a nasávala chladný nočný vzduch. Vietor jej strapatil vlasy a ona si spomenula ako takto kedysi hľadela na hviezdy a mesiac. Chcela by sa tak na oblohu dívať aj dnes,ale nejde to. Oči sa jej zaplavili slzami,boli to slzy smútku a bolesti,ktoré jej teraz cícerkom stekali po lícach. si v pamäti prehrávala dnešný deň,ako vstala a neskôr sa chystala na stretnutie s ním, vtedy ešte nič netušila,nevedela že je koniec ich spoločným chvíľam. Vráťme sa ale k stretnutiu. Keď nastala hodina H,stretli sa na vopred určenom mieste. Vládla trochu napätá atmosféra,ani pusa na privítanie nebola taká,ako vždy,plná citu a nežnosti,dnes bola akási chladná až nechcená. Odtiahla sa od neho a zadívala sa mu do očí.,,Je koniec." povedal tak rozhodne,že sa nezmohla na slovo len tam tak ticho stála a cítila ako sa jej do očí tisnú slzy.,,Prečo?"povedala ticho po značnej chvíli.,,Už necítim to čo predtým,mám ťa rád len ako kamarátku."povedal a zatriasol sa mu hlas. Slzy sa jej spúšťali stále intenzívnejšie a tak sa rozbehla preč. Doma plakala tak srdcervúco až zaspala. No, teraz je hore a premieta si všetko,čo spolu prežili. Pozrela sa cez slzy na lampami osvetlenú ulicu. Nadýchla sa a postavila sa na parapetnú dosku okna. Pozrela dolu,posledný krát zašepkala smerom k nebu "Milujem Ťa" a vykročila do prázdna.
Na ďalší deň
Okolo mŕtvoly mladého dievčaťa sa zbehol húf ľudí a pre mladého chlapca bolo ťažké dostať sa tam. S každej strany počul ,,Bola taká mladá,život pred sebou. Čo ju k tomu asi viedlo?!"Chlapca naplnili obavy,ale snažil sa nemyslieť na to najhoršie,až mu policajt potvrdil že pod plachtou je jeho milovaná. Rozplakal sa a v mysli sa mu vynárali myšlienky že je to jeho chyba. Klamal jej že ju už neľúbi aby mu neskôr ona neublížila...Už jej nikdy nepovie MILUJEM ŤA,už ju nikdy nepobozká ani ju už nikdy neobíme. Už nikdy!Prišiel neskoro!..Pri týchto myšlienkach sa rozbehol a cez slzy ani nevidel kam beží. Posledné čo počul boli výkriky ľudí a škripot bŕzd auta,ktoré nestihlo zabrániť zrážke. A tak sa dostal tam,kde ho čakala jeho láska .... do neba.

 Blog
Komentuj
 fotka
rimanka  21. 2. 2010 00:01
prečo jej klamal?
 fotka
rebelka  6. 4. 2010 18:07
NO to fakt preco jej klamal ked ju miloval ved preco by ona ho mala sklamat??? trochu viac by to chcelo mozno rozvot púreco jej to povedal ale paci sa mi to mam rada take smtne pribehy
 fotka
rebelka  6. 4. 2010 20:24
Btw vies o tom ze tento blog je na birdzi dva krat??
 fotka
hnicholew  7. 4. 2010 21:00
to som newedela...len ja som to niekde citala..a musela som to dat..je to nadherne...aj ked smutne...
 fotka
motovidlo323  19. 12. 2019 16:30
Nedávaj sem už nikdy tieto pičoviny lebo ťa zliqidujem.
Napíš svoj komentár