hej. sice som mal za cely zivot menej sexu naz 15 rocne deti za par dni a nemam ani kazdy tyzden 1351 zazitkov, no myslim, ze som 1 z najvacsich stastivcov na tejto planete. akurat vcera som o tom rozmyslal, ze ja som tusim nikdy v zivote nemal nejaky problem, nic ma moc netrapilo, nesralo, nemrzelo... co som chytil, to mi zvacsa vyslo. bol by som blazon, ak by som si to nevazil
Jediné, čo by som zlepšila je finančná situácia, ale za to si ja sama môžem že mám kopu dlhov, lebo neviem narábať s peniazmi, ale absolútne.
Inak po spoločenskej stránke dokonalé, chlap, práca, rodina tiež, škola možno trocha pokulháva, ale to určite zmením.
Vôbec sa nesťažujem a mám podľa mňa skvelý život, okrem tých peňazí tie ma občas trápia, ale sú to len peniaze. Hlavne, že nie som osamelá a mám rodičov čo ma podporujú (po každej stránke). happiness 94%
či som spokojný so životom? skôr nie ako áno... na jednej strane mi je dobre, mám kopec priateľov, relatívne normálnu rodinu, solídnu prácu... no na 2. strane mi chýba láska, čo v mojom živote zohráva tú najpodstatnejšiu rolu... bohužiaľ som nešťastne zaľúbený (2. strana lásku neopätuje, miluje niekoho iného), boli sme spolu vyše 2 roky, chcel som si ju vziať, o to je to horšie... chcem zabudnúť, chcem sa odľúbiť, no ono to kurva už veľmi dlho nejde... mám "nepodstatné" veci, ale to hlavne mi kurevsky chýba...
Prišli pády a sklamania,ale aj radosti a nové výzvy ,som sama sebou,nemusím sa na nikoho hrať,mám priateľov a rodinu,čo ma podržia,vieru,dobré zázemie,entuziazmus a všetko,čo potrebujem
To dobré ešte len príde,takže vždy mám dôvod na úsmev
Vo svojej podstate som so svojím životom spokojná,aj so všetkými mojími chybami,ktoré som urobila,pretože každá mala svoj význam...svoj život by som nemenila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
v podstate som spokojny, ale zlepsil by som financnu situaciu a nasiel si partnerku
Inak po spoločenskej stránke dokonalé, chlap, práca, rodina tiež, škola možno trocha pokulháva, ale to určite zmením.
Vôbec sa nesťažujem a mám podľa mňa skvelý život, okrem tých peňazí tie ma občas trápia, ale sú to len peniaze. Hlavne, že nie som osamelá a mám rodičov čo ma podporujú (po každej stránke). happiness 94%
ani nie.
Chcela by som vo veľa veciach vrátiť čas, ale zároveň by som nemala to, čo mám teraz a bez toho by som nevedela žiť. Amen
To dobré ešte len príde,takže vždy mám dôvod na úsmev
Vo svojej podstate som so svojím životom spokojná,aj so všetkými mojími chybami,ktoré som urobila,pretože každá mala svoj význam...svoj život by som nemenila