Jedine z lega momentálne by som mohol.. Avšak postavím si snáď čo nevidieť ešte tento rok záhradný domček aj s okienkom na dvore, len čakám kedy prídu majstri urobiť pevnú podstavu pod neho. V čase rodinnej krízy si to viem predstaviť ako môj nocľah v núdzovom prípade.
mám postavený a aj chatu vďaka fotrovi, ktorý bol architekt a aj dobrý majster, veľa veci vedel aj sám robiť...ja teraz len udržiavam v dobrom technickom stave a na takej chate je roboty celý rok..
Už som a veľmi sa z toho teším, len mi ešte treba nejake prasule na zariadenie, síce už skoro na všetko, čo by som chcela mám, avšak nechce sa mi zostať s holou ritou, takze zariaďovať budem až o rok
(Lebo nechcem žiadne pôžičky)
@farfala@13 však ono to aj treba brať s rezervou.. Lebo tak kto by chcel bývať asi na štyroch alebo piatich m² spolu s bicyklami, kosačkou a ďalším harampádím, čo zavadzá v garáži. A možno sem-tam aj nejakým tým chrobáčikom, pavúčikom, verím však že nie s myškou!
Ono je to stále lepšie ako bývať pod mostom, ale je to také z núdze. Známosť by ma kopla do prdele s takým bývaním. Ale zas mini domček do 1000-ky, prečo nie?!
Už som ho mal aj mať postavený, a už som vám tu mal postnúť fotku, aký som si svoj prvý domček postavil, no lenže nemám základy pod ten domček, čakám na majstrov.. Verím, že v priebehu tohto roka prídu a ja vám ho do jesene ukážem, čo som si to postavil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(Lebo nechcem žiadne pôžičky)
Ono je to stále lepšie ako bývať pod mostom, ale je to také z núdze. Známosť by ma kopla do prdele s takým bývaním. Ale zas mini domček do 1000-ky, prečo nie?!
Už som ho mal aj mať postavený, a už som vám tu mal postnúť fotku, aký som si svoj prvý domček postavil, no lenže nemám základy pod ten domček, čakám na majstrov.. Verím, že v priebehu tohto roka prídu a ja vám ho do jesene ukážem, čo som si to postavil.