Začnem. Svetlý drevený stolík, na ktorom mám vždy aktuálne rozčítanú knihu, čierny pohár s ovečkou od kamaráta z Írska (na korkovom koliesku), drevenú krabičku s liekmi, mobil, solničku a koreničku (keď jem v posteli a sklenenú misku. V tej mám mini vreckovky, handričku na okuliare v malom kvetinovom látkovom puzdierku z Albi, špirálový zápisníček s čínskym vzorom, pentelku, nožnice, krémik na ruky v priehľadnej mini dózičke, v rovnakej ale fialovej štuple do uší, dezinfekčný gél v mojej vlastnej fľaštičke s pumpičkou, antiperspirant a čierny diárik s nálepkou mačičky
akoby netrvám na ničom, takže nemám vždy všetko. napríklad u 3krata to úplne rawdogujem a neberem si ku posteli ani len mobil. ale v BA mám pri posteli taký biely stolík na ktorom mám mobil, pohár s vodou, balzám na pery, ruženec a svietnik. a nad posteľou mám zavesené 3 katolícke kríže a 1 byzantský :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty