Jo este poxgopim nejakyxh skejtakoxh xo padaju na gebulu 20x za den. Ale prexo vy si normalny clovek na seba daval tazku tvrdu jinsovinu v sucastnosti?
Inak široké sa nosili tušim práve v 60s. Čo znamená že ich nosila práve tebou spomínaná "baby boom" generácia. Čo znamená že "boom-erské" názory máš ty
@mytickaentita@abstraktdepres Ja sa velmi chcem zapojiť do vašej diskusie, aj keď sa to bude týkať trošku iného. Ja som vyrastala v 90-tkach, kedy sa nosili hore úzke a dole rozšírené a nikdy sa mi to neprestalo páčiť a nikdy som ich neprestala vyhľadávať. Boli roky, keď sa prakticky vôbec nedali zohnať, tak to som nosila čierne skinny. Ale som šťastná ako blcha, že tá móda je konečne spat Ale vždy sa mi páčili také že dole len mierne rozsirene, nie prehnane. Len ja som vysoká, dosť stihla a robí mi tento strih peknú postavu a páči sa mi to najviac
@23 áno, baggy jeans sa nosili aj v 90s toto rovno odkazujem aj Depresovi
ja ako som písala, proti skinny jeans nemám nič, ak to dáva zmysel. ja však mám šatník plný obtiahnutých topov, keby si dám ešte aj obtiahnuté nohavice, tak by som vyzerala v tom ako v neopréne. ale to každý, bezohľadu na postavu. pôsobí to na mňa malomestsky. tomu outfitu treba dať nejakú formu, štruktúru, dáčo a to sa dá docieliť, keď si dáš buď obtiahnutý vrch + baggy nohavice alebo rozťahané tričko + skinny nohavice
@mytickaentita@26 Ano, máš pravdu, boli aj vtedy v móde. Ale ja som teraz písala čisto len o bootcut. Tiež mám uplne všetky topy obtiahnuté a k bootcut sa to podľa mňa velmi hodi Čo myslíš? Ale nepredstavuj si zvonove, iba mierne dole rozširujúce sa...
@abstraktdepres@13 lol ty máš 50 rokov??? Ved to je taky basic, máš obtiahnuté tričko takze musis mat široké nohavice. Podľa mna by si sa nemal vyjadrovať k mode pokial ani takéto základy nemáš zvládnuté
@stankasalkoo@34 ale to je nedorozumenie. Ja sa k móde nevyjadrujem. Mna móda nezaujíma. Ani téma nie je o móde. Je to o tom čo kto nosí a čo sa komu páči.
Napísal som že sa mi nepáči keď dievčati v nohaviciach noha plandá. Že v tom nevynikne postava. Keď je to fole fakt široké. Alebo som teda ešte nestretol zatial nikoho kde by sa mi to páčilo.
Čo sa mna týka tak nič nemám obtiahnuté a ani vyslovene príliš volné.
@mytickaentita@40 ach, za koho ma máš mýtická, ja niesom priekala... Ale tuším si tu písala status o tom ako sa na teba každý pozerá, v tom čo nosíš a mám pocit že sa ti to páčilo
@abstraktdepres@44 obliekam sa tak, ako sa mne páči. páči sa to často aj ostatným. aj bez toho, aby som musela nejak ukazovať moje telo. už len úlisné pohľady od mužov by mi k tomu chýbali. hope this helps
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ja ako som písala, proti skinny jeans nemám nič, ak to dáva zmysel. ja však mám šatník plný obtiahnutých topov, keby si dám ešte aj obtiahnuté nohavice, tak by som vyzerala v tom ako v neopréne. ale to každý, bezohľadu na postavu. pôsobí to na mňa malomestsky. tomu outfitu treba dať nejakú formu, štruktúru, dáčo a to sa dá docieliť, keď si dáš buď obtiahnutý vrch + baggy nohavice alebo rozťahané tričko + skinny nohavice
Napísal som že sa mi nepáči keď dievčati v nohaviciach noha plandá. Že v tom nevynikne postava. Keď je to fole fakt široké. Alebo som teda ešte nestretol zatial nikoho kde by sa mi to páčilo.
Čo sa mna týka tak nič nemám obtiahnuté a ani vyslovene príliš volné.
Mne je jedno čo letí a čo nie. Každý nech nosí čo sa mu páči a že sa to nepáči každému to tak proste je.