@lukaso121@1 chcela som dat aj tuto moznost ale potom som si uvedomila, ze vacsina tu bude chciet byt vtipna a budu hlasovat len za to, tak som to vymazala
Neznášam platenie hotovosťou a určite aj pre predajcov je pohodlnejšie a rýchlejšie, keď ľudia platia kartou. Ja som inak kedysi dávala podobnú anketu, že či platíte kartou, mobilom, hodinkami, ... A výsledky boli celkom zaujímavé. Ja keď som stratila kartu, tak som platila mobilom, ale bol to otras. Vkusne ho hľadať, vyberať, aktivovať, potom sa báť, aby som ho niekde nestratila... Takže platím kartou, ktorú mám vzdy v bočnom priečinku batôžka/kabelky a je to super pohodlné a rýchle. A v mobile som si konečne mohla znova vypnúť aktiváciu kódom.
@luc.ka@8 Možno som sa nepresne vyjadrila, mala som na mysli vnútorný bočný priečinok, takže kartu nemusím zakaždým vyťahovať z rôznych obalov či hľadať medzi ostatnými vecami. Neviem, čo máš stále proti mne, keď skoro každá tvoja reakcia na mňa je určitým sposobom utocna Pritom keď si sem prišla, strašne som sa potešila, že tu máme ďalšieho človiečika ešte z dávnych čias
@luc.ka@8 Jáj a inak až teraz som si spomenula, ja som vtedy tu kartu nestratila, ale zabudla v bankomate, keď som iba pozerala zostatok a ponáhľala som sa To sa mi raz stalo aj keď som žila v Prahe a normálne mi ju boli vybrať a vrátili, ale tu mi odmietli kartu vrátiť a musela som si zriadiť novú, čo trvalo až nejakých nekonečných 10 dní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale komentare znesu