Diskusia, ktorú do rubriky Ostatné témy pridal používateľ ortego, 28. júna 2012 19:13
Rybári
2Zareaguj!devilmajster TS16 ročný chalan, Revúca/Banská štiavnica, 28. júna 2012 21:13
ja na feeder veľmy nechitám ale zo štrnáckou som som vytiahol 47cm pstruha tak určite ti udrží aj 10kg
3Zareaguj!carp TS18 ročný chalan, birdzkovo , 29. júna 2012 7:03
Pri dobrom a hlavne jemnom zdolávaní vytiahneš na štrnásku ako kmeňový aj 20 kilového kapra .
Pri zlom to znamená "pretahovaní" takže "nepustím ti ani meter" nemsíš vytiahnuť ani 2 kilového kapra 
Za dalšie záleží od terénu kde chytáš , prekážok ale hlavne či je tá voda rieka s prekážkami a kameňmi kde rybu musíš držať tak povediac "napevno" alebo ide o "open water hook" , čo je u nás už asi každá miestna voda 
A kedže sa pýtaš takéto základy tak neverím že máš celozväzové papiere alebo lovíš v zahraničí 
Zdar !
5Zareaguj!ortego TS16 ročný chalan, ..., 29. júna 2012 12:34
@carp
Lovím od siedmych rokov ale zatiaľ iba na Slovensku...ved je kde.
Tiež Ostatné témy
- 1 čo sa deje v Istanbule
- 2 Čo porábate?
- 3 Ktorou z týchto smrtí by ste najviac nechceli zomrieť?
- 4 Aky je vas fyzicky vztah ku kniham?
- 5 Čo si myslíte o užívateľovi @hoperpohroma ?
Nové v Ostatné témy
- 1 Opravna ustna maturita
- 2 šperky
- 3 Aki cudzi jazyk ovladate okrem cestiny alebo anglictiny? :D
- 4 Poznáte MOBROG ?
- 5 Zahlasujete?
Banská Bystrica, Bratislava, Humenné, Košice, Michalovce, Nitra, Poprad, Prešov, Prievidza, Trenčín, Trnava, Zvolen, Žilina »
Zahraničie: Brno, Ostrava, Praha, Srbsko, USA
Pravda.sk • BIRDZ.SK • Avízo.sk • Varecha.sk • Pivnička.sk
© 2000-2011 PEREX, a.s. a autori obsahu. Všetky práva sú vyhradené. BIRDZ® je ochranná známka.
Založil a vytvoril Tomáš Abaffy v roku 2000. Od roku 2008 člen skupiny PEREX, a.s.
Zareaguj!ortego TS16 ročný chalan, 28. júna 2012 19:13
Je možné na 10 nadväzec s kmeňom 14 zdolať viac ako
3 kg kapra ? Aký najväčší kus sa vám podaril na spôsob feedrom ?