Viem, že sa nikto nepýta, ale moje prvé hodinky boli s dalmatíncami
A teraz mám už 20 rokov veľmi pekné "strieborné" ručičkové hodinky, ktoré majú veľmi zaujímavý tvar - z bokov sú mierne zaoblené a spodok a vrch sú rovné. A aj ciferník je dookola vyvýšený v tomto istom tvare. Nikdy nikde som už tak zaujímave hodinky neobjavila 🪷
Akoze pripustam, ze niekedy posobim divne irl. Neviem sa zbavit napr. zlozvyku, ze casto chodim s igelitkou, co bezne maju len marginalizovane skupiny obyvatelstva. Ale zeby som trollila nejak naschval to nie. Z toho som vyrastla.
@milgamman@9 igelitku bezne maju len marginalizovane skupiny? Akoze ja si veci balim do batohu na chrbat, ale ked sa nepomesti vsetko tak neviem co ine ako igelitku (alebo aby sme plastovych puristov uspokojili polypropylenku) by som pouzil
@milgamman Igelitka XD S igelitkou by som nemal problem ale osobne nerad nosim veci v rukach. Preferujem batohy a tie studentske tasky na rameno "kabelky" XD
raz som bol svedkom toho, ako sa nejaký dedo začal jedovať lebo videl chalana s namaľovanými nechtami. úplne to vyzeralo akoby mu to pokazilo celý deň. tak som si na druhý deň namaľoval nechty tiež, aj keď sa mi to vôbec nehodí
Moja najvecia pankacska picovina, ktoru som si nemal dovolit ale mam stastie z mi presla, je, ze som vedel na vyske ze jedna jezibaba dava skusky podla toho ako bol clovek obleceny a naschval som zobral difle, ale volo ako cierne, nazeglene puky a bola to taka kemnejsia riflovina. Ale jezibaba to aj tak prekukla XDDD.
@Efyks@dezolat schvalne si sluste vsimat kolko a hlavne AKYCH ludi nosi igelitku
Platenka je ok ale ideal je zmestit vsetko do nejakej napr. cestovnej tasky alebo kufra
@milgamman@17 kufra? Mozno sme sa nepochopili neviem...ja som myslel akoze ked ides do obchodu, alebo tak...tam akoze kufor asi nikto nenosi. Ty zrejme myslis cestovanie a tak...to neviem to moze byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A teraz mám už 20 rokov veľmi pekné "strieborné" ručičkové hodinky, ktoré majú veľmi zaujímavý tvar - z bokov sú mierne zaoblené a spodok a vrch sú rovné. A aj ciferník je dookola vyvýšený v tomto istom tvare. Nikdy nikde som už tak zaujímave hodinky neobjavila 🪷
a tiez sa tvárim chudobne
( a popri tom pred-objednávam Asus motherboard Z999++ Ultra Ultimate
(..ale neprezradte to danovému úradu! xD )
Platenka je ok ale ideal je zmestit vsetko do nejakej napr. cestovnej tasky alebo kufra