aj nasa rodinna znama si myslela s tym stromom, lebo jej mama vravela "pozri na ten strom, ako fuka vietor" a ona to pochopila, akoze ten strom ho fuka
kukal som Inšpektora Gadžeta a myslel som si že dáždnik úplne dostatočne zbrzdí voľný pád tak som zobral sáždnik a chcel som vyskočiť z balkónu že tak pekne doplachtím jak v rozprávke síce to bolo len z prvého poschodia ale neviem či by som to rozchodil keby ma vtedy mama nezastavila Ešte som sa ju snažil presvedčiť že to fungujey nech neblázmi jooj
Že darčeky nosí Ježiško …že kožkári ma zoberú a predajú na orgány (preto som utekal rýchlo do domu) …že nemôžem chodiť len tak niekde sám, bez dozoru, lebo vonku sú ľudia - bubáci …že z hrania počítačových hier osprostiem …že po prehltnutí malej hračky z Kindervajca zahyniem a viac sa nezobudím
Že dospelí ludia sú už vyrovnané silné samostatné osobnosti, ktorých nič netrápi, všetko vedia zvládnuť, vyriešiť, majú dosť peňazí a sú za vodou, že robia iba dobré rozhodnutia, že všetko vedia a že už sa nesprávajú ako deti lebo sú predsa dospelí......... Hahahahahahahahahahahahaha............
Inak som si chvílu myslela, že tie chrobáky električky ma potrasú elektrinou keď sa ich chytím lebo mi to brat povedal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A potom som si myslela ze je to "dvojka schovania", ze sa ten clovek schovaval a nie ze Z chovania akoze spravania...
Potom pesnicka od Pink - Family Portrait, som si myslela ze v preklade je to rodinný potrat
Inak som si chvílu myslela, že tie chrobáky električky ma potrasú elektrinou keď sa ich chytím lebo mi to brat povedal...
Inak ma nič nenapadá...