@lytaryta@4 v 12tich mi otec umrel pri nehode na bicykli, bol opitý, bol alkoholik a ku koncu pil už strašne moc... Nemávali sme ani na jedlo lebo všetko prepil a prefajčil... Brat začal potom fetovať, behali nám feťáci po dome, vykrádali nás, policajti ho zatíkali na záhrade.......... Mne z toho celého preplo až som skončila potom aj na psychiatrii asi nejak rok na to... Odvtedy už išlo všetko len dolu vodou...
@ladydoga@5 Chudatko moje Ale je úžasné, aká skvelá osôbka sa z teba stala napriek všetkému... A milujem tvoj zmysel pre humor!
Pre mňa bolo detstvo a vlastne do takých 22 rokov najšťastnejším obdobím života. Potom to išlo kvôli zlým rozhodnutiam (nechala som sa ovplyvniť inými ľuďmi) prudko dole...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
"..Ak som chcela spáchať samovraždu
uz v.."
- kvoli zdrav.stavu ?
ci iním.. okolnostiam
@3 @Tequilla :/
naschvál drázdi..
Pre mňa bolo detstvo a vlastne do takých 22 rokov najšťastnejším obdobím života. Potom to išlo kvôli zlým rozhodnutiam (nechala som sa ovplyvniť inými ľuďmi) prudko dole...