Ako dieťa som to milovala (čokoládový)! Ako aj celkovo Vianoce a advent. Každý deň som zjedla jednu čokoládku s obrazkom Potom sa stalo hrozne nešťastie cez Vianoce niekoľko rokov dozadu a odvtedy Vianoce nemám rada a nič s tým spojene Pričom celý život to boli pre mňa najnadhernejsie, najčarovnejsie dni v roku, prežívala som to veľmi, ako aj všetko okolo toho - nákup a výroba darčekov, krásny veľký stromček, zdobenie, atmosféra, ....
To som naposledy mala asi ked som bola dieťa. Teraz to uz tak nepreživam, ani sa na vianoce nejak extra neteším, teda tak, ze by som si musela takto odpočítavat dni. Čokoládky si kúpim kedykoľvek
Ale ked to náhodou niekoho tesi a baví, tak prečo nie. Je to milé
@azizi@3
sa ani nepytam na podrobnosti, - resp. súvisí to nejak s tymstatusom co si napísala nedávno, ze si velmi nespojojná, nestastná ohladom istych vecí, resp.ako sú nastavené isté veci, vztahy, atd.. )
( sa kdyztak, rozpis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale ked to náhodou niekoho tesi a baví, tak prečo nie. Je to milé
sa ani nepytam na podrobnosti, - resp. súvisí to nejak s tymstatusom co si napísala nedávno, ze si velmi nespojojná, nestastná ohladom istych vecí, resp.ako sú nastavené isté veci, vztahy, atd.. )
( sa kdyztak, rozpis