Čaute, prosim Vás, vie niekto kde všade by som sa mohla zamestnať po vyštudovani odboru biologia na Prif UK? Okrem SAV? Má vobec zmysel študovať tento odbor? Ako je to s uplatnenim na Slovensku? Diky za odpovede a sorry, že tu rozoberám školu, ked už takm
Najlepsie to maju asi mikrobiologovia a genetici. Ale tiez to nie je nejaka slava. Ja som na zoologii a sice budem mat 500 eurovu vyplatu, ale neskutocne sa tesim na tu pracu...
Ak nemas k tomu vztah, tak sem urcite nechod, ale ak sa vies uskromnit a bavia ta podobne veci, tak preco nie... A navyse prifkari su tak mierumilovni ludia
mna sem tiež vzali ale nejdem sem... podla mna uplatnenie take nieco medzi priemerom ucitelstvo, SAV, a najlepsie su virologovia a mikrobiologovia natom..podla mna
@@ sadistrom má úplnú pravdu, ak ´ta to nebaví, nemá zmysel študovať to. Mne doteraz celá rodina asi vyčíta, že som tam išla, stále sa ma pýtajú, že čo zo mňa bude alebo mi hovoria, že si nenájdem robotu. Trošku s tým aj počítam, pripraviť sa treba, ale čo sa týka uplatnenia, tak je to vo hviezdach. Záleží už na tebe, či zostaneš na škole alebo pôjdeš na SAV alebo hocikam inam. Poznám aj veľa ľudí, ktorí biológiu skončili a teraz robia niečo úplne mimo toho.
Ako myslím, že mna by to aj mohlo baviť U mna prichádza do uvahy akurát tá mikrobiologia alebo genetika ( alebo ešte pripadne molekulárna biola), len sa bojim, že čo sa týka zamestnania to bude veľmi zlé sice niektorí ludia mi vraveli, ževraj sukromné firmy sa o mikrobiologov a genetikov trhaju, ale vačšina ma od tohto rozhodnutia odrádza a opisuju mi katastrofické scenáre o tom ako budem robiť za almužnu ak vobec nejaku prácu budem mať atd. O.o A tak sa teraz neviem rozhodnuť čo robiť, tak preto chcem vedieť ako je to s uplatnenim sa.Či to radšej nechať tak a isť niekam inam. Každopádne diky za odpovede
myslim, že len ty si ventiluješ svoju naladu a to ako velmi sa musiš nudit na forach o VŠ nikoho to nebavi, nechapem čo ti prelieta cez rozum.,.,aaha už viem, DEBILITA
@decry uz nemas co napisat si v pici tak sa tu ohanas "klasikou" nemas cas na primitivitu hlavne ze si seres do huby nemam "čas sa vybavovat s debilnyma deckama (smajlík) BYE (smajlík)" tak asi uz mas cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ak nemas k tomu vztah, tak sem urcite nechod, ale ak sa vies uskromnit a bavia ta podobne veci, tak preco nie... A navyse prifkari su tak mierumilovni ludia
ako ja neviem ci ti tecie z pice a teraz si musis svoju naladu ventilovat na nete ale dost zjavne mas ty
pokial viem tak birdz neni forum o VS si na zlom mieste takze DEBILITA je v tvojej hlave nie v mojej
predpokladam ze si chcela napisat "že teraz pišeš v jednom prispevku"
nie v jednom fore