mne sa inak dosť páčilo ešte minulý rok keď som bol v kine tuším na trhlinu, tak podomnou sedela taka skupinka 4 kamošov a nahlas sa sem tam smiali a dvaja mali pred sebou aj zasvieteny mobil a jeden starší pán čo sedel vedľa povedal nahlas že " keď si ko*ot a nevieš pozerať film ako normálny človek tak sa zober a chod domov".. už ani nepipli za celý čas
keby som mal a aj všetci ostatní také gule ako ten pán hovoriť toto každému sprostemu v kine to by bola radosť tam chodiť
@borovy na sebe. povodne mi vadilo len mlaskanie, postupom casu uz ak to, ked okolo niekto presiel tak, ze som to pocul, alebo dokonca auta za oknom.. ale to uz narozdiel od mlaskania, ktore fakt nezvladam je len cisto moja "chcem sa nasrat" alebo "ja tu rozkazujem a bude po mojom" vec..
Ci je t blbost to neviem, kamos neznasa ked praskam prstami.. kazdy ma znizenu citlivost v inom.. ignoruj to a podla vysledku budes vediet ci to je, alebo nieje blbost (pre teba)
@borovy tak vzdelania, zhodou okolností ma zaujímajú najmä dokumentárne filmy, takže nimi sa príjime dosť poznatkov ...no socializácia.. ...keď mne sa samému nikde nechce ísť, jedine bicykel mi to až tak nedá pocítiť, že idem niekde osamote ...som ja, a môj spoločník bicykel
@borovy no však toto, o tom hovorím, lebo väčšinou sa na ňom každý vezieme samy ...a dnes veru som rozmýšľal -sadnem na bicykel a niekde sa pôjdem prebehnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mne sa inak dosť páčilo ešte minulý rok keď som bol v kine tuším na trhlinu, tak podomnou sedela taka skupinka 4 kamošov a nahlas sa sem tam smiali a dvaja mali pred sebou aj zasvieteny mobil a jeden starší pán čo sedel vedľa povedal nahlas že " keď si ko*ot a nevieš pozerať film ako normálny človek tak sa zober a chod domov".. už ani nepipli za celý čas
keby som mal a aj všetci ostatní také gule ako ten pán hovoriť toto každému sprostemu v kine to by bola radosť tam chodiť
Ci je t blbost to neviem, kamos neznasa ked praskam prstami.. kazdy ma znizenu citlivost v inom.. ignoruj to a podla vysledku budes vediet ci to je, alebo nieje blbost (pre teba)