ak by to bolo reálne, predpokladám že v paralelnom vesmíre by sa udalosti aj tak odvíjali inak, takže by rada nemali zmysel - ak by sa náhodu odvíjali podobne, tak by rady nemali zmysel aj tak, lebo keďže by to bolo moje druhé ja, urobilo by si všetko po svojom
nakoľko verím v paralelné vesmíry, avšak také, kde sa realizujú všetky možnosti (skrátka jeden kde by som vedel spievať , tancovať, kresliť, bavila ma matika, som vedátor, som IT, nešiel by som na gympeľ etc.) moja rada by nemala apriory význam
Neviem, bola by som zvedava, kym som, ci som stastna, ci sa nam pacia rovnake veci, alebo co planujem, akeho mam partnera, ci sa podoba s tym mojim.. Alebo ci to je dokonca ten isty.. A tak.
čo znamená "paralelný svet" ?? je postavený na základe osôb ? alebo dejovej línie ?
chápeš, pokiaľ by tam žili tí istí ľudia, iba by konali inak, tak by ich to za tie roky zmenilo tak, že by mali málo spoločného s nami...
je možnosť vnímať paralelný svet od konkrétneho bodu, kedy človek stál pred konkrétnym (možno aj banálnym) rozhodnutím, a rozhodol by sa inak ako v "našom svete"
alebo paralelný svet, kde by žili naše dvojčatá-protipóly..
Tú by som teda chcela stretnúť!! Ale čisto len zo zaujmavosti.
Skôr by som čakala ja radu odomňa z paralelného sveta, však čo robí ona mi je jedno, ale nech to mne dáko pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
teda ak by sa to vôbec dalo.....ale asi nie
chápeš, pokiaľ by tam žili tí istí ľudia, iba by konali inak, tak by ich to za tie roky zmenilo tak, že by mali málo spoločného s nami...
je možnosť vnímať paralelný svet od konkrétneho bodu, kedy človek stál pred konkrétnym (možno aj banálnym) rozhodnutím, a rozhodol by sa inak ako v "našom svete"
alebo paralelný svet, kde by žili naše dvojčatá-protipóly..
Tú by som teda chcela stretnúť!! Ale čisto len zo zaujmavosti.
Skôr by som čakala ja radu odomňa z paralelného sveta, však čo robí ona mi je jedno, ale nech to mne dáko pomôže
A nahráva nám, že fyzika ho pripúšťa.