normalne bud poviem ze nemam zaujem a zlozim alebo rovno zlozim. nemam vo zvyku ludom nadavat a nepride mi to ani normalne.
ale raz mi volal strasne arogantny chlapik co mi ponukal nejaku uzasnu robotu ze si mozem privyrobit 40e mesacne a ja som mu povedala ze za 40e sa ani nepohnem z postele a nech si najde nejaku lepsiu ponuku ze na to sa mu vela ludi nechyti no a on sa strasne nasral a konverzacia v tomto duchu isla este chvilku...
hladam podobne zabavne tipy a triky ako sa vysporiadat s otravnymi telefonistami. ked sa oni naseru to mi nevadi ja som sa nasrala uz tym ze som videla na displeji nezname cislo
treba sa ich pýtať nech ti vysvetlia prečo tvrdia že tá ich ponuka je najlepšia či majú s ňou osobné skúsenosti a ak hovoria že áno tak treba sa detailne na to pýtať na každý nepodstatný detail ... naťahovať to čo sa len dá a potom povedať že proste výplata ti už nechodí tretí mesiac a šéf je retard a že čakaš nemaš ani na chleba ale že sa ti s tým človekom príjemne volalo a keď prídu peniaze určite sa ozveš naspäť
Keď mne naposledy takto niekto volal a pýtal sa ma, čí mám chvíľku čas, opýtal som sa ho či má on chvíľu čas na porozprávanie sa o bohu. Bol to rýchly telefonát.
vy ste ale arogantni. Mna pat minut ani pol hodka s neznamou osobou nezabije. Som velmi tolerantny, avsak pokial mi volaju v nevhodnu chvilu poviem dobry den, prepacte nemam cas, dopo, necakam na reakciu. Ak predsa stihne povedat, mozme vam zavolat neskor, poviem kludne... Ale ak ani potom nemam cas, nedviham, lebo viem kto vola. Panie v telefone su mile a ja sa smejem na takych, nechcete vyskusat nase bambusove ponozky, nie? Prva objednavka zadarmo, aj tak nie? Keby si mi sex zadarmo aj tak neprijmem, lebo neviem ako vyzeras... Asi tak.
ja nie som jednoducho vzdy rovnaky, ale ako som tu videl, mnohym vadi, ked ich oslovuju vonku nahodni ludia, a potom daktori riesia depresiu. Ja prijimam rozdielne zmyslajucich skaredych aj sprostych rovnako. V minulosti som odcudzoval, i ked aj teraz mi obcas rupnu nervy a tolerancia ide bokom. Ja len tak @tasha5
mne ked minule volala teta uz tretikrat tak som jej to konecne zdvihla s tym ze som v praci a nemam cas a ona na mna no ze ked ste uz zdvihli tak asi cas mate..okamzite som polozila. Mobilnych operatorov odbijam s tym ze prevolam 8e mesacne a ze ci naozaj maju nieco vyhodnejsie - polozia oni
@vlcica1989 kks no ked ti hento niekto povie... to by som ju fakt dopice poslala najvyberanejsimi vyrazmi je toto mozne ze ked si zdvihla tak mas cas...
odkedy som dostala od niekoho tú super radu, že tieto telefonáty nemám ani zdvíhať, že ma budú považovať za neaktívnu, tak mi vlastne už tak pol roka nikto takýto nevolal! a to ma predtým otravovali denne aj zo 6krát
@tangerina ja mam nedostupne cislo asi 8 mesiacov v roku uz tretim rokom ale vacsinou sa stale niekto najde kto zavola ked ho zapnem... a ze nie vzdy mozes nezdvihnut nezname cislo
v 3 tej triede učiteľke zazvonil mobil a bola tam taká tetka čo ponúkala práčky a ona jej na to povedala že: Ste otravná ako svietiplyn a odvtedy už viackrát nezavolala
podla toho kolko mam casu
ked nemam poviem ze som v zahranici, velmi rychlo zrusia
a ked mam tak hocico - hovorim inym jazykom, tvarim sa ako opita, balim ho/ju...
Ja by som ich strašne chcel nejak odjebať, ale nikdy nemám čas/nervy, keďže vždy pracujem, keď mi volajú Čiže skôr to riešim vulgarizmami. Ale otec to rieši náboženskými rečami a vraj je to dosť sranda.
Ja som robila jeden deň telefonistku v poisťovni (potom som sa na to vykašľala, nemám žalúdok na otravovanie ľudí) A jeden chlapík mi povedal, že teraz nemôže telefonovať, lebo visí niekoľko metrov nad zemou
môj kamoš má už skoro 30 rokov a vždy povie do telefónu, že má 14 rokov a musí sa opýtať mamy ale poznal som aj týpca, ktorý začal telefonistom vykladať o svedkoch jahodových
ja som zase svojho času strašne ľudí posielal dpč a veru to aj fungovalo lebo potom mi už dlho nikto nevolal s ponukami. Len mi potom prišlo trochu aj ľúto tých brigádnikov, ktorí sú tak zúfalí, že musia zobrať prácu telefonistu... čiže už som len tak instantne zložím a neriešim
@vlcica1989 To fakt stačilo povedať 8€? Ja som raz povedal že 5, čo je aj pravda, a ona ma začala prehovárať že tých 10 čo mi ponúkala je lepších. Vraj môžem viacej volať. Zložila keď som sa na tom začal smiať
ja väčšinou, teraz som na Miletičke, nakupujem kabelky potom sa mi ozvite
alebo také basic, že nemôžem teraz zavolajte neskôr ... a akonáhle zložím ich dám do blacklistu
@antifunebracka No to je pravda Inak úplne na začiatku, keď som ešte bola totálna naivná krava a odpisovala som pomaly na všetky pracovné ponuky, tak mi došla odpoveď, že môžem robiť hostesing (v spodnom prádle). Tak ma to znechutilo a šokovalo, až som sa rozplakala a spamätávala sa z toho ešte deň A neskutočne som sa za seba hanbila, že som na takú ponuku (nevedomky) vôbec reagovala.
Ak sa ich chcete rýchlo zbaviť a príjemné stačí povedať že žijete v zahraničí alebo ste v registri dlžníkov....ďalej nebudú mať záujem,...robil som tam takže viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale raz mi volal strasne arogantny chlapik co mi ponukal nejaku uzasnu robotu ze si mozem privyrobit 40e mesacne a ja som mu povedala ze za 40e sa ani nepohnem z postele a nech si najde nejaku lepsiu ponuku ze na to sa mu vela ludi nechyti no a on sa strasne nasral a konverzacia v tomto duchu isla este chvilku...
hladam podobne zabavne tipy a triky ako sa vysporiadat s otravnymi telefonistami. ked sa oni naseru to mi nevadi ja som sa nasrala uz tym ze som videla na displeji nezname cislo
ked nemam poviem ze som v zahranici, velmi rychlo zrusia
a ked mam tak hocico - hovorim inym jazykom, tvarim sa ako opita, balim ho/ju...
ja som zase svojho času strašne ľudí posielal dpč a veru to aj fungovalo lebo potom mi už dlho nikto nevolal s ponukami. Len mi potom prišlo trochu aj ľúto tých brigádnikov, ktorí sú tak zúfalí, že musia zobrať prácu telefonistu... čiže už som len tak instantne zložím a neriešim
Ja to robím takto
alebo také basic, že nemôžem teraz zavolajte neskôr ... a akonáhle zložím ich dám do blacklistu