@sexywoman - Ak nechápeš význam v tej vete " nemám slov " tak to, že to okomentovala vôbec nesúvisí s tým, že nechce sa vyjadriť k téme, ktorá aj tak ako každá od teba úplne irelevantná. + aj tak sa zaoberáš pičovinami.
@luxie toto je čistá zadubenosť, neviem ako to inak opísať. Všetci pindajú, keď niekto zrobí úplne retardované a trápne fórum. Teraz je to normalne forum na urovni a problem mate stale. lol
@ssnehulienka neviem už ako ti mám vysvetliť, že toto je len ďalšie birdzoindivíduum pozri si moje novinky keď máš pocit, že som birdzpindač a neviem normálne odpovedať na "normálnu" tému. kde sa dá, tam sa snažím reagovať k veci.
pri niektorých sa ale proste nedá no.
ok, 5ročné dievčatká si idú radšej čítať lebo toto tu zas nikam nevedie, bavte sa.
@luxie čítanie s porozumením nebude tvoja najsilnejšia stránka...
however, práve o tom ti hovorím, že ako zadubenosť hodnotím to, že vy hodnotite diskusie na zaklade toho, kto ju zalozi, nie toho, co tvori jej obsah.
Ja len nechápem že kým to bolo v rovine odpočúvame všetkých kvôli bezpečnosti tak to bolo v rovine nie je to pekné ale ok a odrazu keď sa jedná o konkrétneho človeka tak je to problém? Nemalo by byť odpočúvanie milióna trestuhodnejšie ako odpočúvanie pár politikov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
1. Okomentovala si to aj tak....
2. štvrtý riadok je prázdny, je to 5. riadok...
;!
4. riadok kde je niečo napísané.
Alebo poďme sa chytať za slovíčka!
a ano, myslim si, ze to je highly inappropriate a ze to musi mat este nejake konsekvencie.
a pripada mi naozaj ubohe riesit, KTO diskusiu zalozil ak je diskusia k veci
"Kým som sa dostala k 4. riadku myslela som si, že to aj nejak okomentujem. "
Romale logic..
@ssnehulienka myslíš si, že od niekoho kto tu chodí len trollovať a postovať hovadiny budem brať vážne takúto tému? Alebo hocijaké iné forum? Fakt?
Chod čítať 4. riadok, tu je:
" ".
TOto je on:
" _________________________ . "
pri niektorých sa ale proste nedá no.
ok, 5ročné dievčatká si idú radšej čítať lebo toto tu zas nikam nevedie, bavte sa.
Zasa sa asociálkovia ozývajú.
A inak môžem ti poradiť? nechod si čítať, chdo na aktuality.sk, tam už su inteligentnejší ľudia jak na birdzi...
however, práve o tom ti hovorím, že ako zadubenosť hodnotím to, že vy hodnotite diskusie na zaklade toho, kto ju zalozi, nie toho, co tvori jej obsah.