Kvôli NSA ma Nemecko na USA nervy, ukazuje sa ze ľudia v Nemecku spehovalo NSA az niekoľkonásobne viac ako v zbytku EU... USA to popiera, Obama vraj o tom nevedel a keď prišla nemecka kancelarka do Washingtonu, ničoho sa nedočkala...... Nemecko radí svoji
Ja by som sa priklonil na stranu Nemecka, išiel by som bojovať do nemeckej armády........ Nemám rád ľudí, co sa nepriklanaju na žiadnu stranu len preto aby si zachránili svoj bezcenni krk...
@puco90 lebo ja to posudzujem podľa toho kdo ma pravdu, nie podľa toho kdo je domaci a cudzí, keďže za domácich by som nedokázal bojovať - keď sa pozriem na dnešných slovenskych teenagerov, je mi zlé...
vojna z toho nebude, to sú len také medzinárodné techtle mechtle, neverím, že o tom predstavitelia ostatných štátov nevedeli, dnes prebieha hlavne informačná vojna a sú si toho vedomí, takže v pozadí sa musí zatiaľ diať niečo iné a podstatnejšie... šak sa dozvieme možno po tejto kauze.
ja sa hlavne vytešujem z Rousseffovej, že si tiež otvorila ústa :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
vojna z toho nebude, to sú len také medzinárodné techtle mechtle, neverím, že o tom predstavitelia ostatných štátov nevedeli, dnes prebieha hlavne informačná vojna a sú si toho vedomí, takže v pozadí sa musí zatiaľ diať niečo iné a podstatnejšie... šak sa dozvieme možno po tejto kauze.
ja sa hlavne vytešujem z Rousseffovej, že si tiež otvorila ústa :-S
inac co je vlastne so snowdanom? uz snad par tyzdnov som nijake nove spravy nepocul o nom? napiste kto vie..