Diskusie na tému Programovanie

  • help lame s formularom :-)

    Mám vytvorený formulár a funkciu na spracovanie: Formular 1 2 3 4 '.$cena_za_mj.': '.$mena_d.''.Number_Format(des($data[5]), 2, ",",

  • .NET

    Len tak informacne, su tu aj ludia, ktori poznaju a vyvijaju pod .NET Frameworkom?

  • assembler-funkcie procesora

    Ahojte chcel by som sa v tomto fore venovat Assembleru a funciam procesora

  • problem s cd romkou

    cafte mam taky problem ked dam do compu DVD tak my to ide ale ked dam audio co tak my vobec nechce naciat preco vedeli by ste my pomoct?,,,

  • vista alebo Xp?

    zadravim mam vistu home premium a chcel by som to preinstalovat na Xp oplati sa my to a preco?,,,a este ako sa to roby ked chcem Xp namiesto visti dakujem

  • Flash - pomoc pri stiahnuti

    to je taky problem a vy ste šikovní a neviem, kto konkrétne by to vedel, ale z tejto stranky: http://www.seas.sk/_cms_/_files/822/schema_vodna.htm potrebujem stiahnut to co tam bezi. vedel by niekto a poslat mi to na mail? dost by m

  • DreamScene

    cawte chcel bysom sa spitat skade by som si mohol stiahnut pozadia pre dreamscene dakujem

  • langue

    cavte stiahol som si multi pack langue ale ked tochcem nainstalovat tak my zobrazi do akej zlozky to mam dak skusam vsetko ale nejde my to mohli by ste my poradit? dakujem

  • PASCAL

    Viete programovat v PAscale? čo si o tom myslíte? Ešte sa v ňom programuje?

  • naprogramovanie e-shopu

    Hľadám programátora ovládajúceho PHP, prácu s databázami, znalosť phpRS veľkou výhodou. Potrebujem naprogramovať e-shop ako nadstavbu na existujúci redakčný systém phpRS. Požiadavky: -viacúrovňové členenie to

  • Potrebujem Radu

    Ahojte, potrebujem poradit lebo sam uz na to nemam nervy a sily. mam datovu strukturu v C-ecku zadefinovanu takto : typedef struct {char jmeno[15]; int plat; }DATA; DATA lide[10]; a zapisujem do

  • free server

    pls poradte nejaky free server na ktory mozem hodit svoju vlastnu naprogramovanu stranku v html formate . nejaku na objem dat tak 2GB a vyzsie

  • help please

    dobry wecer wam prajem prosim was newedeli by ste o nieakom programe ktory by dokazal odblokowat sonyericsson w300i lebo ja som pozeral je jeden program ale iba na nokiu dakujem :-)

  • kto vie programovat????

    hmm:)?by som sa to cela raz naucit,sice ja by som cela setko vedet:D

  • Access na MySQL

    Caute existuje nejaky poriadny navod na presunutie dat z Access do MySQL alebo ako sa to robi, viete niekto? Skusal som to cez ODBC ale bezuspesne..dakujem za kazdu radu

  • C alebo C++

    Prosim vas v com je lepsie zacat v C alebo v C++. A co napriklad Csharp je to iba odnoz?

  • php

    Ahojte. Potreboval by som vytvorit administratora na stranke s prihlasenim a v nom aby som mohol dokladat text a fotky do svojej stranky a potom ich aj editovat. Ako to urobit? Aky je postup. Poradte mi prosim. Diki.

  • Nechce vykonať Query

    Ja už som v koncoch. Neviem, kde robím chybu. toto je časť kódu: $sql_deletef = "DELETE FROM tbl WHERE id = '".$fetch_check['id']."' LIMIT 0,1"; if (@MySQL_Query($sql_deletef))

  • C++

    Zdravim, potreboval by som malu pomoc. Mam rozrobeny jeden program a zasekol som sa na jednej veci. Mam vytvorenu triedu. V nej metody s nazvom prikaz1() a prikaz2(). a ja chcem spravit nieco take, ze vo funkcii main chcem po vytvore

  • Flash

    Ludia teraz som si stiahol flash 8 ale totalne s tym neviem robit a je to este cele v anglictine a ja po anglicky neviem ani prd cize neviem.. ak by ste mali nejake rady alebo preklad ta napiste sem . fest diki