Hry
4
177
13
The sims 3
mám menší problémik, nainštalovala som si sim 3, len keď ju chcem zapnúť, tak mi nabehne, že je to nelegálna kopia.. a ked už dám aj play, tak chce odo mňa registračný kod, ktorý... Otvor fórum »
24. 8. 2011 14:23
8
Osadníci z Katanu
Ahojte, máte niekto túto skvelú hru? Ak áno neviete čo mám robiť ako som stratil jednu figurínu z nich? Už som aj napísal na Albi@albi. sk (včera večer) no ešte neodpísali čo mám robiť? ... Otvor fórum »
24. 8. 2011 09:09
16
Hry na windows 7
Nejaké také dobré.. stratégie, akčné, na logiku, aj autá, s dobrou hrateľnosťou. A hlavne aby nemali nejaké extrémne požiadavky :) dík Otvor fórum »
23. 8. 2011 23:05
11
Co mám urobit ?
ahoj mam Gta vice city dal som si tam to ´´lietajúce auto ´´ alen newiem co mam stlacit aby letelo plls poradte Otvor fórum »
21. 8. 2011 20:42
27
Dá sa hrať CS-ko na netbooku?
dá sa hrať CS-ko na netbooku? A keď sa bude dať je tu nejaká normálna stránka kde sa dá stiahnuť ? Hľadala som na googli a sťahovala ale zatiaľ nič mi nešlo :/ Otvor fórum »
20. 8. 2011 10:00
10
Hra z detstva
hľadám hru kde hlavnou úlohou ŽABKY bolo prekonávať jednotivé levely, grafiku mala asi taku ako hra ,,crash bandicoot", netuším ani názov, ani rok uvedenia do pc sveta... proste nič....bolo to veľmi dávno....vie mi niekto poradiť?:( Otvor fórum »
18. 8. 2011 22:43
33
Aku rasu mas najradsej vo WoW-ku??
18. 8. 2011 20:54
8
Game Box
Tento blog som vytvoril pre všetkých ktorý majú radi hry a chcú o nich vedieť novinky. Môžete ich hodnotiť bodmi od 0 do 20. Zločinci prichytení v Payday: The Heist ... Otvor fórum »
18. 8. 2011 18:51
35
Mafia 2-originál-problem s instalaciou
Zdravím, mám taký problém, kúpil som si Mafiu 2 extended a tak ako to robím vždy s hrami a DVD, vybral som oba disky a obal aj so všetkým ostatným som zahodil. (disky si skladujem v brašniach... Otvor fórum »
17. 8. 2011 20:12Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty