Čo ma nasralo
40
To tým zubárom/lekárom už naozaj,,. ?
J**e??!! Za nový umelý zub si pýtať 300+ eur na slovenské pomery??!! JEBEM!!!! Otvor fórum »
15. 5. 2013 12:01
20
Čo mám robiť?
Som s priatelom rok a pol, prvy rok vyvadzal strasne veci, pil, bol stale len s kamaratmi, obhanal ine zeny. Poslednych 6mesiacov sa strasne zmenil, chce byt len so mnou, je na mna... Otvor fórum »
14. 5. 2013 13:45
50
Rodičia mi neveria, že zmaturujem.
Rodičia mi neveria. Kvôli maturitám. Učím sa dobre, na vysvedčení mam 1, 2 občas 3, ale nenosím domov 4 ani 5. Som naučená už 13 otázok, nieje to veľa, ale snažím sa, ... Otvor fórum »
12. 5. 2013 21:42
69
Večne podráždená až agresívna, čo s tým?
Aj úplná maličkosť ma vie rozčúliť, až do nepríčetnosti, často bývam agresívna, podráždená, nervózna, ked som v strese a nervózna tak plačem, neviem čo s tým mám robiť.. Bývam často smutná.. čoraz častejšie sa... Otvor fórum »
11. 5. 2013 17:23
113
Idete po meste a zrazu vas pozdravi neznama (celkom pekna) baba,,
- odzdravim a zastavim sa na kus reci
- odzdravim a idem dalej
- tvarim sa ze nepocujem (mam sluchatka)
Ďalšie možnosti »
11. 5. 2013 09:55- odzdravim a idem dalej
- tvarim sa ze nepocujem (mam sluchatka)
Ďalšie možnosti »
33
Deň matiek
Prosím Vás zachránte ma a dajte mi nejakú inšpiráciu, čo mám kúpiť mojej mamičke na deň matiek :D :D Ja som už úplne bezradná! Vopred upozorňuje, nie som veľmi zručná a ani mama si nepotrpí na ručné darčeky... Otvor fórum »
9. 5. 2013 16:35
12
Dobierka
Ak som si kúpila od niekoho cez internet nejakú vec a nie som s ňou spokojná, nedá sa to vrátiť a vypýtať si peniaze? Otvor fórum »
9. 5. 2013 15:40
20
Poliaci obchoduju s novorodencami
Tak, kto vie, ten vie, kto nevie, nech si precita a mozte sa vyjadrit http://www. novinky. cz/zahranicni/evropa/301176-v-polsku-jsou-novorozenci-legalne-k-mani-za-12-000-korun-i-na-splatky. html Otvor fórum »
8. 5. 2013 09:35
28
čistenie okuliarov
Tí čo nosíte dioptrické okuliare, ako si ich čistíte? ..čoraz častejšie čítam, ako sa ľahko sklá na okuliaroch poškriabu čistením hocakou handričkou, navlhčenou vreckovkou a podobne. A zas tie mäkké... Otvor fórum »
5. 5. 2013 22:50
78
Baby zvyknete písať prvé
niekomu kto sa Vám páči, nemáte pocit že ho otravujete ? muži, chlapci, padne Vám dobre ked Ti napíše opačné pohlavie ... lebo zatiaľ ste jej napríklad písali len vy..? Otvor fórum »
4. 5. 2013 19:02
42
Štve vás, keď si váš/vaša priateľ/ka nevšimne, že máte nový účes?
(ak nemáte priateľa/priateľku, tak to, prosím, zovšeobecnite na blízke okolie) Otvor fórum »
3. 5. 2013 23:11Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty