možno budete viediet poradit.. Chcela by som skusit herectvo .Ale neviem či je to to prave pre mna . Občas sa hanbim nejako sa ukazovat a predvadzat sa. Ale strašne by som chcela hrať . Myslite že mam nejaku šancu sa osmelit na to ?
a chodis na nejaky herecky kruzok alebo nieco podobne? myslim, ze by sa ti to dost zislo mat nejaku skusenost s tymto, ak chces robit prijimacky na skolu
nie vzdy musis hrat pred niekym, teda myslim pred velkym obecenstvom, ako v divadle a tak. su aj herci ktori hraju v serialoch, filmoch atd. (kedy ste nevedeli )...tym som len myslel ze sa aj tuto da spravit kompromis a hanblivost sa da "odnaucit", aspon trochu
držím ti fakt palce...mám kamaráta, má naozaj talent, so skupinou hrávajú rôzne hry, už bol aj v súdnej sieni , na herectvo si dával už niekoľko prihlášok a nedostal sa tam vôbec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale to musíš mať v sebe, inak je to len trápenie.
Čím všetkým by som chcel byť... ale vždy si musíš vybrať tú najreálnejšiu cestu.
Každopane uvidim .