chcela by som sa spýtať čo hovoríte na voňavku a tričko, na ktoré by som sama nakreslila obrázok.. a spravila by som rovnaké tričko aj jemu aj mne.. to je jediná vec čo ma napadla.. ak by vás originálne napadlo, rada si prečítam niečo, čo by ma mohlo inšp
@zelenyslonik neni to najhorsie co si vymyslela. ja ti moc nepomozem ja som neni moc kreativny v darcekoch. vzdy ked ma frajerka sviatok, su vianoce atd tak zajdem do zlatnictva a kupim jej daco z tade napr nausnice alebo som jej kupil hodinky ked som videl ze momentalne ziadne nemala a posledne mobil ...cize az na tie veci zo zlatnictva skor prakticke veci co som videl ze by sa zisli
fuu to tričko je úžasné .. viem aké voňavky sa mu páčia, takže to problém nebude .. a bojím sa čo na to tričko povie ... chcem mu dať niečo čo ho naozaj poteší, len problém je v tom, že on všetko má
@13 prečo je voňavka zákerná??? veď aj keby sa mu tá vôňa nepáčila, jej sa páči a mne by určite išlo o to, aby sa MNE páčilo, ako mi chlap vonia jemu to môže byť u riti
@23 nehovorím že smrdia, ale každý má iný vkus, niekoho z jednej voňavky môže celý deň bolieť hlava, niekto na ňu nedá dopustiť, na každom sa vône rozvíjajú inak. Ak sa ti ešte nestalo aby ti vôňa doslova páchla, asi si toho potom veľa neovoňala... Alebo máš šťastie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A je to super, milé, určite ho to poteší
ale mna by potesili aj hodinky - som na ne zatazeny...
@zelenyslonik neni to najhorsie co si vymyslela. ja ti moc nepomozem ja som neni moc kreativny v darcekoch. vzdy ked ma frajerka sviatok, su vianoce atd tak zajdem do zlatnictva a kupim jej daco z tade napr nausnice alebo som jej kupil hodinky ked som videl ze momentalne ziadne nemala a posledne mobil ...cize az na tie veci zo zlatnictva skor prakticke veci co som videl ze by sa zisli
taketo trička
Napr. ja som dal teraz holke k meninám plyšového maca + lubrikant...
kup mu radsej nieco co moze zjest