Povedzme, že sa muž rád bezdôvodne nahodí. Myslím košelu a oblek. Myslím klasické čierne polobotky. Proste jak minister. A funguje tak každý deň. Keď chodí do práce kde sa slušne prakticky nikto neoblieka. Keď to robí z osobných dôvodov. Keď vytŕča.
Nič si nemyslím.
Ja pracujem v korporáte, chcel by som chodiť oblečený ako feťák s depresiami zaseknutý v roku 2016, ale nemôžem. Dnešná oversized móda sa mi vyslovene hnusí, korporátny dresscode vo mne vyvoláva pocit, že to nie som ja... Každý by sa mal obliekať, ako sa so sebou cíti komfortne a nie byť uniformovaný, len aby sme spĺňali niekoho iného očakávania o normálnosti.
Ja mám vnútorne takú potrebu, len proste to už nie je vhodné v našom veku, v roku 2024 a v tejto postcovidovej ekonomike.
Chcel by som sa vrátiť do čias, keď sa nosili slim džínsy roztrhané na kolenách, čierna farba bola sexy, reťaz na nohavice nebola WTF, pre ženu bolo ok sa obliekať ako chalan a stále vyvolávať dojem feminity. Vans ešte vyrábal pekné tenisky a hrubý pekný trench coat sa v zime dal kúpiť snáď kdekoľvek. Keď fičal cloud rap, začal sa objavovať hardwave, Ghostemane bol strašne populárny a G-Eazy ešte chodil s Halsey a bol módna ikona. Chýba mi to.
@teal@5 suhlasim ze oversized moda je kentus. Hlavne tie super hnusne mega jeansy co nosia mlade baby. Raz som bol na rande s holkou co si to na seba navliekla a uplne si pamatam ten pocit hanby, ako som dufal ze nestretneme nikoho z mojich znamych.
Zaujimalo by ma co presne myslis pod pojmom "hrubý pekný trench coat"
@teal@5 ja mám rád čiernu... Vždy bola celkom cool. Blbé je že už pár rokov to nie je pretože čierna a sivá akosi prešla do mainstreamu. Teraz také farby nosí každý. Bavilo ma to najviac nosiť keď ľudia mali kriklavo červené, zelené, modré veci...
Iba že nie je to môj štýl a necítim sa v tom príliš komfortne. Niekedy je to podľa mňa prehnané stále tak chodiť aj na vybavovanie takých formalít ako nakupovanie, obyčajná prechádzka atď.
Nič si nemyslím, netrápim sa tým, čo si iný obliekajú. Dobrý oblek, košeľa pristanú každému chlapovi, ale nie je to niečo v čom by som sa cítil celý deň pohodlne, takže mňa by to otravovalo. Príležitostne nie je problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja pracujem v korporáte, chcel by som chodiť oblečený ako feťák s depresiami zaseknutý v roku 2016, ale nemôžem. Dnešná oversized móda sa mi vyslovene hnusí, korporátny dresscode vo mne vyvoláva pocit, že to nie som ja... Každý by sa mal obliekať, ako sa so sebou cíti komfortne a nie byť uniformovaný, len aby sme spĺňali niekoho iného očakávania o normálnosti.
Chcel by som sa vrátiť do čias, keď sa nosili slim džínsy roztrhané na kolenách, čierna farba bola sexy, reťaz na nohavice nebola WTF, pre ženu bolo ok sa obliekať ako chalan a stále vyvolávať dojem feminity. Vans ešte vyrábal pekné tenisky a hrubý pekný trench coat sa v zime dal kúpiť snáď kdekoľvek. Keď fičal cloud rap, začal sa objavovať hardwave, Ghostemane bol strašne populárny a G-Eazy ešte chodil s Halsey a bol módna ikona. Chýba mi to.
Zaujimalo by ma co presne myslis pod pojmom "hrubý pekný trench coat"