Proste že ked idetena párty, diskotéku, alebo proste čosi také..... tak čo tam robiť? Co tam robíte vy? Nedávno som na jednom bol a okrem chlastania som teoreticky nič nerobil... Ale boli tam samý neznámy viete.... Myslím to tak že :
1. prídete
2. Ob
šák dojdeš s niekým, alebo tam aspoň niekoho poznáš nie?
sa bavíš s tým s kým poznáš, tancuješ, chľasceš, pri tom sa v pohode zoznámiš s dakým iným, a kladieš normálne otázky proste čo ťa zaujíma na tom človeku nie?
ale ty si kokot a fejk, tak neviem prečo sa vôbec obťažujem odpovedať
Tak najdeme si nejake miesto pri stole alebo bare, kecame, smejeme sa, chlastame, tacujeme, nechame sa pozvat, jeme....co ine?
Ale nejako som nepochopila co chces pocut.
ja ked idem na party tak kvoli tomu aby som si uzil mjuzik a vytancoval sa. nejde o nejake kreacie ale proste preskakujem z nozky na nozku a tak nejak sa hybem podla toho jak to citim : D
Uhhh, prelomenie konverzacneho ladu... co tak nejaku osobnu otazku?
Sexywoman: Ahoj.
On: Nazdar.
Sexywoman: Myslis, ze budete s mamou dobri priatelia aj pocas doby, ked bude prechadzat menopauzou?
On: Fiiiha, no nad tym mrte rozmyslam, pocuvaj...
» www.golfmk6.com/forums/attachme...
niektore temy ma vedia dostat, tipu ako " ako sa pacit ostatnym ", " co robit aby ma mali radi ", " ako si najst kamaratov "..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
šák dojdeš s niekým, alebo tam aspoň niekoho poznáš nie?
sa bavíš s tým s kým poznáš, tancuješ, chľasceš, pri tom sa v pohode zoznámiš s dakým iným, a kladieš normálne otázky proste čo ťa zaujíma na tom človeku nie?
ale ty si kokot a fejk, tak neviem prečo sa vôbec obťažujem odpovedať
Ale nejako som nepochopila co chces pocut.
Ja: Ahoj.
ja: ....
On: ....
Sexywoman: Ahoj.
Sexywoman: Myslis, ze budete s mamou dobri priatelia aj pocas doby, ked bude prechadzat menopauzou?
On: Fiiiha, no nad tym mrte rozmyslam, pocuvaj...
A je to x)
niektore temy ma vedia dostat, tipu ako " ako sa pacit ostatnym ", " co robit aby ma mali radi ", " ako si najst kamaratov "..