Že si podla mňa strasne milý a fajn chalan, ktorého by som rada spoznala páči sa mi, že chceš milovať ženu, ktorej by si dal aj modré z neba. Aspoň tak to vnímam podla tvojich vyjadreni. Si mi sympaticky, si ustretovy a dobrý človek.
@br4nisl4v@1 ha, ale aj teda napriek tomu, že som nejakou tou kancelárskou krysou, tak som sa dal aj na ekologickú dopravu a 2,6 km, čo by niekto zo ŽS riešil iba mestskou dopravou, ja dávam tam aj späť peši najčastejšie. Denne asi zrejme aj nabehám tých 10 000 krokov, nemeral som si, také hodinky ešte nemám, ale tak je to takú pol hoďku chôdze. Plus zo stanice domov bicykel, takže som kancelársko-športový a presedlal aj na zdravý životný štýl, keď už menej robím fyzicky, aj keď doma mám aktivitu stálu a stále čo robiť okolo domu a na záhrade.
@azizi@2 ó tak ďakujem, to ti verím, že si myslela od srdca toto.
Tak čo sa týka ženy, tak áno, som romantický typ voči nej, rád by som sa k nej tak choval a ženu ako svoju vlastnú som ešte nemal, nežil som s ňou, tak by som si ju aj tak cenil, že by som jej chcel dať aj nemožné, a robil dobré skutky pre ňu. Pre mňa sú "neokukané" tak vzťahom ako pre niekoho, kto ich vie podvádzať, aj keď už svoju má, takže preto sú cenené.
To je všetko, čo by som k tomu povedal, aj keď asi nikto nedokáže dať niekomu až to modré z neba, úplne doslovne je to asi nemožné, ale viem ako to myslíš, v takom tom podobnom a prenesenom význame.
@lenkaska1@3 dnes som vo vlaku sedel cestou z práce v kupé, kde boli staršie pani, a oni práve hovorili, že títo mladí, to by len kupovali z obchodu vypestované a nič by si svoje nedopestovali a nestrácali s tým energiu a čas, a ja som si tak v duchu povedal, že ale sedí tu medzi vami aj výnimka ešte, ak ma považujete za mladého. Mňa aj okolo domu baví, aj okolo záhrady, mám to tak na rovnakej úrovni. Neviem preto čo by som robil v byte..
A tak je nás menej, iba pár kusov takých a mladí nevedia ani kvapkajúci splachovač alebo kohútik opraviť, sú stratený tak trochu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tak čo sa týka ženy, tak áno, som romantický typ voči nej, rád by som sa k nej tak choval a ženu ako svoju vlastnú som ešte nemal, nežil som s ňou, tak by som si ju aj tak cenil, že by som jej chcel dať aj nemožné, a robil dobré skutky pre ňu. Pre mňa sú "neokukané" tak vzťahom ako pre niekoho, kto ich vie podvádzať, aj keď už svoju má, takže preto sú cenené.
To je všetko, čo by som k tomu povedal, aj keď asi nikto nedokáže dať niekomu až to modré z neba, úplne doslovne je to asi nemožné, ale viem ako to myslíš, v takom tom podobnom a prenesenom význame.
A tak je nás menej, iba pár kusov takých a mladí nevedia ani kvapkajúci splachovač alebo kohútik opraviť, sú stratený tak trochu..
Doplň si čo chceš.