Divný text, a nielen tento, ale viacero takých blbých majú pripadá mi to tak, že sa snažia len o nejaké ľahko zapamätateľné rýmovačky, aby to hrali rádiá. Ale majú aj niekoľko pekných, aby som im nekrivdil
Raz som si písala s chalanom, ktorý sa so mnou chcel dať silou mocou dokopy, že je do mňa bláznivo zamilovany a keď som ho odmietla, tak to skúsil na moju sestru a snažil sa namotavat obe.... Vtedy sme sa so sestrou na tom strašne smiali, ani jedna sme mu nedávali šance až to skončilo tým, že mi napísal, akože niekto iný z jeho účtu, ktorý mi povedal že je v kóme, že sa snažil zabiť. O pár rokov na to som sa dozvedela, že sa dal dokopy s mojou spolužiačkou a tak som jej povedala, nech sa ho na to spýta, bez toho, aby mu povedala o mne. Samozrejme že všetko poprel.
Ale aj tak si naňho vždy spomeniem pri tejto pesničke a nie je to pekná spomienka
@richardulman@13 aha, to som si nevšimla, to asi niekto do toho videa dal zlý obrázok, lebo táto skladba je na ich prvom albume teda, aspoň tak si to pamätám, asi si to musím ísť pogoogliť, či naozaj
@passerine@14 jaaj, aj ja som vygooglil a pravdepodobne oni museli neskôr vydať reedíciu tohto druhého albumu, kde šupli aj veci z prvého, konkrétne tri veci vrátane tejto... sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale aj tak si naňho vždy spomeniem pri tejto pesničke a nie je to pekná spomienka