@azizi jj vlhkú trávu a ďatelinu nemôžu. Zdulo by ich. Ale mladé môžu iba zmes pre králiky a seno (občas kúsok jabĺčka či mrkvy). Mladé by sa aj z obyč. trávy zduli. Na to treba dávať pozor. Ale autorka sa pýta ako im má dávať piť ale stále mi nenapísala TSku. Asi sa hambí
No dobre kašlem na teba a poviem ti to priamo. Králik by mal žiť v klietke (rozumeno?). Tam by mal mať misku, napájačku a príp. domček na spanie. V miske mu dávaš pochopiteľne krmivo, v domčeku spí a v napájačke má po celý čas vodu. Tá je pripevnená drôtikom o mreže klietky. Kuk. Toto je napájačka: a takto ju má pripevnenú na klietke. A z nej sa napije kedy sa mu zachce.
Ak chceš poradiť alebo aj ostatní o chove škrečkov, králikov, potkanov...ale aj mačiek napíšte mi TSku. Rada poradím
@chaneliq Vďaka, to o mladých som tuším ani nevedela Inak my sme mali podobné napájadlo tiež zavesené na klietke a vodu mali k dispozícii stále... Ja som s mojim králičkom dokonca aj chodila von na postroji a vôdzke a aj som ho z neho púšťala. Keď tak nad tým teraz rozmýšľam, ešteže nás nikdy nezbadal nejaký pes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale ved ak to nevies najst nikde tak mu ju tam proste daj nech sa napije kedy chce
a takto ju má pripevnenú na klietke. A z nej sa napije kedy sa mu zachce.
Ak chceš poradiť alebo aj ostatní o chove škrečkov, králikov, potkanov...ale aj mačiek napíšte mi TSku. Rada poradím